Sinan tebrikler,gerçekten çok başarılı grupmanlar,senden de bu beklenir zaten.
Hw97k 4.5 50m grupmanlar Ben artık pcp kullanmam : )))
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Halil abi oyle alıştım ki bu silaha.bir butun oldum onunla.yarin sabah mod 52 ile gidicem bakalim 50m de ve ruzgarsiz havada neler yapacak.
-
gerçekten çok güzel grupmanlar çıkarmışsınız, tebrikler. hw97K kesinlikle en kaliteli ve isabetli yaylıların en önde gelenlerinden.
-
Tebrik ederim Sinan Bey... 50 metrelik bir mesafe için Grupmanlar fevkalade... Başarılarınızın daim olması dileğimle... Saygılar...
-
Sinan yarın sabah bir aksilik olmazsa verdiğin adresteyim,bu havayı kaçırmayalım
-
Valla abi yarin hava muthis guzel.nekadar erken geldin o kadar atarız
-
Valla abi yarin hava muthis guzel.nekadar erken geldin o kadar atarız
Tamamdır -
Tebrik ederim Sinan Bey... 50 metrelik bir mesafe için Grupmanlar fevkalade... Başarılarınızın daim olması dileğimle... Saygılar...
gerçekten çok güzel grupmanlar çıkarmışsınız, tebrikler. hw97K kesinlikle en kaliteli ve isabetli yaylıların en önde gelenlerinden.
Çok Teşekkürler -
Çok güzel grupmanlar, elinize sağlık. İzmir'e gelince görmek isterim bu tüfengi.
-
- Resmi Gönderi
sinan ağabey şaka yapıyor olmalısın. at44 le 50m de ben yeni yeni bu grupları çıkarır oldum
eğer hw97 de biraz daha güç olsa kims pcp almayacak gibi:)
-