Cok tesekkurler murat abi:)
Manzarami harikadir canakkale gibi ormanlik.taslik kisimlarda var cok genis bursa
Hatsan Mod99 5.5 cal 50 metre 10 kuruş şakkkaaa gibi :)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Quatro mod 99 hatsanın üretdigi en iyi yaylı bence ağırlık dengesi çok güzel kundak ele tam oturuyor tatiği anlatmaya gerek yok zaten fiyat performan açısından en iyi yaylılardan biri kadir abimizin eski konularında mod 99 1nesil patriot ve stoeger x20 degerlendirmesinde quatro mod 99 u tavsiye etdiğini hatırlıyorum .
-
şaka mısın olum sen
-
aynen oyle tufan abi.kadir abinin tavsiye etmesinin bir sebebi varmış..
şakayım alperen
-
Bayram önü keyfim kaçtı. Pcp ile 50mt atmam artık
-
iyi bir karar erhan bey, ben de işte bu yüzden ne zamandır sumatra ile boğuşuyorum, şuna bir regulr yapan olmadı bir türlü.
son olarak tüpe bağlı olarak bir çok sabit kuvvette atış yapabldim ve isabet sağladım. Bir yolunu bulursam uzun mesafe atışları deneyeceğim siz de deneyin görelim, bir şeyler yapalım.
-
Değil Mod99, en iyi yaylı tüfekler için bile çok iyi aynı zamanda dürbünsüz yapmışsınız sadece ağzım açık bakıyorum tebrikler
-
iyi bir karar erhan bey, ben de işte bu yüzden ne zamandır sumatra ile boğuşuyorum, şuna bir regulr yapan olmadı bir türlü.
son olarak tüpe bağlı olarak bir çok sabit kuvvette atış yapabldim ve isabet sağladım. Bir yolunu bulursam uzun mesafe atışları deneyeceğim siz de deneyin görelim, bir şeyler yapalım.
alpaslan abi sumatra ile ö.m atıcam birazdan o yöntemi deneyin uzun mesafe için -
Değil Mod99, en iyi yaylı tüfekler için bile çok iyi aynı zamanda dürbünsüz yapmışsınız sadece ağzım açık bakıyorum tebrikler
Teşekkürler... boyle grup çııkmasının sebepleri .benim tüfeği düzgün tutmam,aynı noktaya atmış olma hassaslığım, tüfeğin stabilitesi,peletin namluya sıkı sıkı aşkla bağlanması
-
Yeni basladim ama biraksammi diye dusundum
-
Boyle mesajlar yzinca uzuluyorum ... Paylasim yapmasam daha iyi olucak sanirim
-
Aksine insani ozendiriyor kardes
Simdi atis yapayim bi kac tane diye tufegi cikardim ki arpacigin ucundaki kirmizi cubuk yok. Cok canim sikildi -
Hemen ucuna kirmizi kalem ucu takmaya calisin...pratik bir cozum bulun atisinizi yapin:)
-
Guzel fikir kardes tskler
Ama orjinalini bulabilir miyim acaba. Gungor avdan almistim mod 85 sniper. Sitede yedek parcasi var ama bende ki gibi degilde yuvarlak arpacik -
Herhangi av bayisinde kesinlikle bulursunuz ama simdilik boyle bir cozum buldum size:)
-
Guzel fikir kardes tskler
Ama orjinalini bulabilir miyim acaba. Gungor avdan almistim mod 85 sniper. Sitede yedek parcasi var ama bende ki gibi degilde yuvarlak arpacik
kırmızı bir plastik kesip yapıştırmanız yeterli olur.
gez göz bakısı yaparak olmus mu dıye denemeyı unutmayın orjinalini andırması lazım. benımde mod99 unkını kırmıstım yanlıslıkla hallettim sonra. isterseniz bayilerden ya da internetten alabilirsiniz.
karar sizin -
Sivasta maalesef sacmasini bile bulamiyorum
Yine internete kaldim sanirim. Acemilikte internette bulmak bile zor -
Tufek satan bayi yok mu hocam.oraya bakin.yada oltacidan biseyler ayarlayin
-
Oturarak desteksiz atış şekli nasıl oluyor??Ft yarışmalarındaki gibi mi ??
-
Hayir tabureye oturarak.yani sandelyeye oturur gibi daha kisa bir tabureye oturarak
-