merhaba değerli forum üyeleri abilerim ve kardeşlerim...
benim bir çalışmam olacak crosman 1077 için...
12gr co2 girişine tüp takmayı düşünüyorum
bunun için co2 tüpünün giriş yerinin
dış çapı : 2.1cm
iç çapı : 2.cm
derinliği : 17.9mm
tüpün namluyu geçmemesi için gereken uzunluğu : 43cm
tüp uzunluğu önemli değil belki daha da uzun olabilir. ama ihtiyacım olan şey çapı 2cm ya da 1.8-1.9 cm olan bir tüp...
at-p2 lerin tüp ölçüsünü bilmiyorum elinde olup yazan olursa sevinirim..
ayrıca buna benzer bir şekilde tüp temin edilebilir mi?
ya da evlerde kullanılan demir su borusu bu işi görür mü
şaka bir yana böyle bir düşüncem var abilerim kardeşlerim tüfeğin orjinalliğini bozmadan pcp ye dönüştürmeyi düşünüyorum..
aklıma gelen bir başka şey ise 12 gr co2 tüpünü sıkıştırmak için kullanılan parça yerine içinde delik olan uzun bir aparatı onun yerine takıp o aparatıda dışarıdan tüpe bağlamayı düşünmüştüm
bu konu kafamı çok karıştırdı. burda, forumda illa ki bunu düşünmüş olan kafa yoran ya da başka birşey de karşılaşıp "şunu sakın yapma, bak böyle yaparsan daha iyi olur gibi" bana tavsiye de bulunan abilerim kardeşlerim olacaktır. fikirlerinizi yorumlarını bekliyorum.. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler tüm foruma saygılar ve sevgiler....
Not 1: bu konuda bana fikir verenlere özellikle Alparslan, İzzet ve Murat abiye teşekkür ederim... (ismi aklıma gelmeyen abim varsa kusuruma bakmasın =) )
Not 2: sanırsam bir arızadan dolayı tuning modifiye kısmında yeni konu aç kısmı kaybolmuş o nedenle en uygun yer olarak burasını gördüm. konu yanlış yerde açılmışsa moderatörlerimizden yardım bekliyorum teşekkürler..