FT Müsabakası ( Erdinç - Levent - Yasin )
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
bu link daha pratik sanırım.
-
vay güzel olmuş, ne zaman yaptınız bunu?
-
bayramdan 10 gün kadar önce yapmıştık, ancak fırsat bulabildim
-
Maşallahınız var. elinize sağlık
-
Ellerinize sağlık, çok güzel olmuş... I love you A-Takımı
-
Erdinç abi elinize sağlık, keyifle izledim.
-
Güzel video olmuş Erdinç, eline sağlık...
-
Abi eline sağlık çekimler güzel olmuş.
-
o kadar özendim ki size. çpk profesyonelsiniz ,tebrikler A takımı...
Bayıldım...
-
Ellerinize sağlık zevkle izledim. Benim daha önce field target turnuvasına katılma veya izleme şansım olmamıştı bu yüzden bir şey sormak istedim.
Her farklı metrajdaki hedef için atış için dikey eksende sıfırlama mı yapılıyor?
-
Ellerinize sağlık zevkle izledim. Benim daha önce field target turnuvasına katılma veya izleme şansım olmamıştı bu yüzden bir şey sormak istedim.
Her farklı metrajdaki hedef için atış için dikey eksende sıfırlama mı yapılıyor?
Bir bakıma öyle. Hedefin olduğu mesafede silahın vuruş noktasını bilmek ve ona göre klikleri ayarlamanız gerekir. -
Bir bakıma öyle. Hedefin olduğu mesafede silahın vuruş noktasını bilmek ve ona göre klikleri ayarlamanız gerekir.Teşekkür ederim bilgilendirme için
-
Can sıkıntısından eski konulara göz gezdiriyordum. FT ye benzer videoları izlerken farkettim ki böyle Filed Target mi olur ya, 5,5 tüfekle 30 FP gücünde ok gibi giden pellet ile :))
-
Köprüyü geçince dayının dayılığı bitti desene
-
30 fp candır.
-
Teşekkür ederim bilgilendirme için
+1 teşekkürler