Artık pazara iş sana düşecek o zaman hatsan olsa ayarlarımda s510 nu ellemem
Airarms s510 xtra fac ambi hakkında
-
soap_58 -
28 Ekim 2013 14:41
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hocam ben kubilay abiye 10 sefer dedim olur ayarlarız diye hala bu kararsızlık nedir anlamadım.
-
Neyse konuşuruz latif ustam sen sinirlenme.
-
Adım geçiyor ama ne olduğunu anlamış değilim. Latif usta pazar günü tüfeği ayarlama konusunda hemfikirdik son konuşmamız buydu başka da bir şey konuşmadık. kim nasıl kararsız kalmış?
-
Valla hocam bende anlamadım bişey. Emir hoca sana tüfek felan ayarlıyalım yazdı formda ama. Çoştu zaten bugunlerde yazası tutdu.
-
hadi hayırlısı
-
Siz yanlış anlamışsınız galatianı geçin derken boşverin anlamında kullanmış Erdem abimiz.Air Arms al bak keyfine demek istemiş.
Neye coşmuşum latif ustam yanlış bişey yazdığımı hatırlamıyorum. Forumda yazınca coşuyormuyuz yahu . ozaman coşalım güzelleşelim . -
hocam takılıyorum sana
-
Biliyorum takıldığını latif ustam aramızda lafımı olur benimkisi muhabbetin coskusu sen değerlisin bizim için
-
Biliyorum takıldığını latif ustam aramızda lafımı olur benimkisi muhabbetin coskusu sen değerlisin bizim için
coş abi, kim tutar seni
yanlız konu dağılacak ama, şu Adana garajında zorla çay satan adamlar ne iş be hocam, bi türlü çözemedim..
-
sivil polis onlarrr
-
sende değerlisin hocam bizim için
-
Yahu hedef şaşırmışız
-
sivil polis onlarrr
Allah Allah, hiç ihtimal vermezdim..bi keresinde o kadar ısrarcıydı ki, o kötü çayı içmeden kurtulamıyacağımı anladım
sende değerlisin hocam bizim için
bu arada bu bensem eğer çok teşekkürler .. iltifat etmişsiniz zira.., yok değilsem yinede teşekkürler o değerli arkadaşım adına
ve aynı şeyler sizler içinde geçerlidir demeye gerek yoktur ki, bilen biliyor zaten sizleri hocam..
Allah razı olsun.. -
Eyvallah Ferhat ustad varlığın yeter
-
Yanlış yerden alıntı yapmışız iyimi . haydaa
-
ne bileyim siteyi cözemedim eski versiyon güzeldi
-