Belediyeden rica edelim geri dönüşüm kumbarası koysun
Şehire 8 dakika uzaklikta arazi "anadolu yakasi" sofraya buyrun :)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
dilek ağacı gibi olmuş...
-
bi arkadasimizin da soyledigi gibi her aticinin ve her rakicinin dilek agaci
-
Selam yarın mekanda buluşma var mı?
-
Selam yarın mekanda buluşma var mı?
bende merak ettim mekanı yarın varmı buluşma ?
-
Merhabalar, biz bi plan yapamadik islerden dolayi eger sizler musaitseniz mutlaka ugrayin derim ne de olsa hepimizin yeri olsun istiyoruz artik
-
Arkadaşlar bu pazar 17.11.2013 te Bilyac arkadaşımızında yeni dürbününü denemek ve sucuk mangal yapmak için aynı yerde buluşmayı düşünüyoruz,yani havaya göre ama boran kopmadıkça orada olucaz,bizde gamo hunter dx ve x20 sup var bu arada bunlardan almak, denemek isteyenlerde gelebilir fikir edinmek için,buyrun rakı agacımızıda görmüş olursunuz he bide ben webley raider baktığım için webleyi olanlar lütfen gelsin
-
Nasipse oradayım.
-
yağmur olmaz ise güzel bir gün olucak bekliyoruz arkadaşlar.
-
Arkadaşlar yarın 09.02.2014 pazar saat 11.00 de aynı yerde atış yapıcaz,2 kişi olucaz isteyen gelebilir
-
arkadaşlar selamlar, bende bt65'imle yeni katıldım aranıza,
İstanbul kadıköydeyim, havalar da güzelleşti, tekrar buluşma yapacağınız zaman aranızda olmak isterim. -
Henüz pcp havalı tüfeğim yok ama maltepede yapacağınız etkinliğe katılmak isterim
İyi Atışlar
-
Arkadaşlar bu spor tek başına icra edilince tadı olmuyor , istanbulun herhengi bir yerinde toplanirsaniz size katilmak isterim
-
Merhabalar antonov nick li ohuz arkadasin ani bir kararla askere gitme karari alinca elindeki alet edavat ne varsa elinden cikardi nendw tek gitmiyorum, son iki gidisimizde cok fazla merakli sarhos yüzünden keyfimiZ kaçmıştı bu mekanda
-
Sayın antonov başlık açarak hobydaşlara çok güzel bir sosyal alandan haberdar etmiş imrendim doğrusu
Bulunduğum şehirde sosyalleşmenin yerinde yeller esiyor. bırak toplanmayı adam P.m ye bile bakmıyor o derece sosyal yani
-
valla bende bikaç kişi arıyorum doğrusu atış yapacak semaverde çay demleyip içmeye ama tıkyok
-
Aynen özellikle avrupa yakasında hiç bir aktivite yok tek başıma atış yapıyorum haliyle biraz soğutuyor.
-
Aynen özellikle avrupa yakasında hiç bir aktivite yok tek başıma atış yapıyorum haliyle biraz soğutuyor.
valla hocam yanlış anlamassanız bana yakınsınız bir araya gelip bi organizasyon yapa biliriz saygılar...bugun yeni köye gittim hasta ziyaretine o arada kaçamak yaptım hemen ormana kaçtım
-
Tabi önümüzdeki günlerde neden olmasın hatta sayımızı arttırırsak çok güzel olur.
-
Toplu taşıma ile ulaşabileceğim bir yer olursa bende katılmaya çalışırım
-