Metehan bir arkadaşımıza Çin' den bir ürün aldık.Biliyorsunuz bu sitelerde kargo yok.Ürün ülkeye girdi (yaklaşık 10 gün sonra)ve ürün bir hafta sonra Çanakkale de çıktı,ve kargo parasını ödeyerek buraya getirttik.
Surat kargo faciası
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kankaaaa
Güle güle kullan .d .d -
Metehan bir arkadaşımıza Çin' den bir ürün aldık.Biliyorsunuz bu sitelerde kargo yok.Ürün ülkeye girdi (yaklaşık 10 gün sonra)ve ürün bir hafta sonra Çanakkale de çıktı,ve kargo parasını ödeyerek buraya getirttik.
Abi ama sizin durum baska .anladim durumunuzu.yapcak biseyiniz kalmamis
Kankaaaa
Güle güle kullan .d .dİnsallah kankaaa
-
Hadi geçmiş olsun Metehan...
-
Cumartesi gelirse pazar denicez insallah
-
bu gün arayıp kötü haberi verdiler malesef hawke yerine burris alma hevesimiz suda yüzüyor
Şaka bir yana allaha hep hayırlı olanı nasip etmesi için dua ettim. demekki hakkımızda hayırlısı buymuş.
Sanırım cumartesi günü metehan kardeşimizin elinde olacak. Pazar günü ayarlarını tamamlayıp akşam da bizlere 80 metreden tek delik resimlerini gönderecektir.
yorum yapan, tavsiyelerde bulunan bizler için dua eden bütün arkadaşlara teşekkür ederim
-
Faciada sona gelindiğine sevindim. Geçmiş olsun Alparslan abi. Böyle olduğu daha iyi olmuş, diğer türlü hiç yakışık almazdı zaten. Hataya hata yapmak olurdu.
Bugün sürat kargo ile bir gönderim oldu. Yazıcıdan tesellüm fişi gibi birşey beklerken elime barkodu tutuşturdular. Forumda okuduklarım film şeridi gibi gözümün önünden geçerken istemsiz olarak geri uzattım ama meğer sürat kargoda sistem böyleymiş. Tesellüm belgesi 10x10cm sticker. Garip...
-
teşekkür ederim yasin kardeşim, inşallah senin emanetin bu kadar uzun bir yolculuk yapmaz.
-
Durbunu subeden aldim sonunda
Alpaslan abi mukemmel paketledigiicin bisey olmamis durbune allaha sukur
Hadi gevmis olsun
-
Durbunu subeden aldim sonunda
Alpaslan abi mukemmel paketledigiicin bisey olmamis durbune allaha sukur
Hadi gevmis olsun
Hadi geçmiş olsun =) Alparslan abi sana göndermeden önce bana diyodu iyice paketleyeyim şunu birşey olmasın diye =)
-
paketlemeyle ilgili eleştirine katılıyorum ama ne yapayım aklıma başka bir fikir gelmedi, sonuçta onlar da herhalde iyi bir pakete sarıp yollarlar diye düşündüm. ama her ne olursa olsun önden paradox lu ve aydınlatmasız bir dürbün. Sen bununla bir süre idare et daha sonra elimize ne geçer (schimid bender, kahles, zeis, burris vb) neler yaparız bakarız artık.
bu konu başlaığı altında bizlerle birlikte üzülen endişelenen, bizlere tecrübelerinden hasıl olan doğrun yolu gösteren, bizim için dua eden sevgili dostlarımıza teşekkür ediyorum.
İnşallah hepimizin sorunları, endişeleri hayırlarla nihayet bulur
-
İnsallah alpaslan abi
-
konuyu sonuna kadar okudum nasıl bir mala denk geldiyse o aktarmada sinir olmamak elde değil neyseki hasarsız ulaşmış aslında özür babında bir ikram yapmaları lazımdı
-
karşında kurum sahibi yok ki hepsi çalışan.kimsenin bir fonksiyonu yok.hayatta kullanmam suratkargoyu birdahada
-
Metehan abi yinede kargo şubelerindeki müdürlerin bazı konularda esnekliği olur kendimden örnek vereyim bir zamanlar bizde acentelik yapmıştık nasıl oldu tam hatırlamıyorum ama müşterinin kargosu bir türlü gelmiyordu sonra bir gece gidip kendi arabamızla ankaradan alıp getirmiştim ve ücretsiz teslim etmiştik daha sonrasında firma olduklarından firmalara verdiğimiz teklifinde altına 1 yıllık teklif vermiştik bir kere istanbuldaki şubede bulunan davar yanlış etiketlemesi yüzünden araba parçası yerine don sütüyen çıkmıştı kutudan aynı şekilde istanbudan gidip ürünü almış ve aynı gün müşteriye teslim etmiştim sonuçta sizinkide ucuz bişey değildir diye tahmin ediyorum manevi olarak o kadar üzüldünüz yıprandınız kolay değil sevindirici olansa başına bişey gelmemesi yoksa firmalar ödememek için bin dereden su getiriyor
-