Gece gece aklıma başka bişey gelmedi,
X20 suppressor son çizgiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
[Resim Engellendi: http://imageshack.us/a/img546/9274/umag.jpg]
-
Genel olarak hoş olmuş ama ben olsam tetiğin üstündekini iptal edip dipçik pedini ve kabzanın alt kısmını halka şeklinde oyardım. Tabiiki zevk meselesi böylede güzel benimki sadece fikir önemli olan kullanıcının beğenisi
-
Teşekkürler Dipcik pedinin kanallarını boyamayı düşündüm, fakat kullandığım boya ile reaksiyon verdi sarı-kahverengi bir renk aldı.
-
paintte çizebildiğim kadar... şu şekil olsa nasıl olur??
[Resim Engellendi: http://p1311.hizliresim.com/1h/2/u5gwc.jpg]
tabi böyle yamuk yumuk olmaması lazım
-
Güzel olur, fakat oraların yapısı tırtıklı olduğundan ince işçilik ister oda bende yok.
-
Silaha Ayrı hava Katmış elinize sağlık Bakarsınız Stoger esinlenir yapar aynısını orj. durmuş Birde Kırmızı güzel olabilirdi
-
Teşekkürler elimdeki kırmızının tonu siyaha uygun değildi ateş kırmızısı olsa dipçikteki şeridi kırmıZı yazıyı beyaz yapacaktım.
-
Teşekkürler elimdeki kırmızının tonu siyaha uygun değildi ateş kırmızısı olsa dipçikteki şeridi kırmıZı yazıyı beyaz yapacaktım.
Denemek lazım bi. Ne ile boyadınız peki ? Sprey filan mı ? -
Oje aseton karışımı renk kodu 310 beyaz.
-
Oje aseton karışımı renk kodu 310 beyaz.
Yaratıcı olmuş gerçekten ya -
Tüfeğin orjinalliğini bozuyorsun satmak istersen bu sana olumsuz olarak yansıyacaktır
-
Asetonla biraz uğraştırsada orjinal haline dönecektir
-
Eğer silahı satmıyacam evladiyelik kullanıcam dersen sorun yok istediğin değişikliği yap ama yarın öbür gün satarım diye düşünüyorsan yaptığın her değişiklik satış fiyatına olumsuz etki eder...
-
Yok düşünmyorum satmayı perti çıkana kadar kullanırım büyük ihtimal.
Hurda olduktan sonrada satmak etik olmaz zaten, yedek parça olarak durur.