Çok güzel resimler ellerinize sağlık. Metehan da sonunda dürbününe kavuşmuş. Devamını bekleriz Bursa.
Bursa Team 10 Kasim mangalli Ft ye Hazirlik Bulusmasi :)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
of of afiyet şeker olsun o bıldırcınlar için içim gitti valla atıslara yorum yok elinize sağlık
-
Allah muhabbetinizi de bıldırcınlarınızı da artırsın beyler... Hadi atış görüntülerine alıştık ama bu kadarı da fazla. Bıldırcınlara odaklanmış durumdayım şu an.
-
Mükemmel bir gün olmuş. Keşke katılabilseydim . Ama en kısa zamanda Bursa ya gelmek istiyorum. Tanışmayı dört gözle beklediğim arkadaşlar var .
Bu arada toplu çekilmiş resimlerin altına sağdan sola isimleri ve nick leri yazarsanız arkadaşları da tanımış oluruz.
En kısa zamanda görüşmek dileğiyle. -
Çaylaklar harika bir gün geçirmişsiniz devamını isteriz...
-
Soldan saga
Misafir-Metehan ( kafa avcisi)-Beyhan abi-Muhammet (avcii)-cengiz (ceka)Ve enson o serhan abi( seeceen) mod 99 ile boy fotografi var.
Cok guzel bir gundu.durbun ben hawkeyim diyor.cok begendim...alpaslan abiyr tesekkurler.durbun takinca 120 metreden balon patlatmak nasip oldu.neyi istiyosam vurabiliyorum. Mod 99 5.5 alin vr kullanin .parasi az olan arkadaslar
-
çok güzel bir buluşma olmuş gelemesem de gönlüm sizinleydi bir daha ki buluşmaya kesin gelicem
-
Güzel bir gün olmuş. Biraz ters bir yerde oturmasam gelirdim
-
Güzel buluşma olmuş arkadaşlar çok güzel kareler en kısa zamanda bir organizasyon yapalım bende gelmek istiyorum çok özendim bak şimdi bıldırcınları görünce.
-