Bence en kötü bir tane 2.el yaylı alıp bakın görün deneyin derim o kadar para bağlamadan önce zaten yandan kurma hafif yaylı bir tüfek yok namludan kırma hafif orta siklet bir hatsan alıp deneyin mod 85 95 vb
Yayli Tüfek Önerisi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Dominatör her atışta kurma kolunu bırakıyormu demiş. atmış.
-
Dominatör her atışta kurma kolunu bırakıyormu demiş. atmış.
Banada komik geldi fakat aynen öyle dedi hocam
-
yani
-
Merhaba, benim sorum da bu konu ile alakali olduğunu dusunduğum için yeni bir başlık acmadim.
Bir adet yaylı ve bir adet pcp almayi düşünüyorum. Forumdaki hemen hemen tum yorumlari okudum ve gorusler olumlu gibi geldi bu iki tufek icin.
dominator carbine 5.5 ve at44 long lw 5.5
Hobi için yeniyim ve iki farklı tipte de almayi düşünüyorum. Bunlar için onerebileceginiz pellet ne olur?
Cevaplarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler. -
Dominarorü 4.5 alın derim
Jsb 8.44 4.5 için
Jsb 18gr 5.5 için -
Teşekkürler. Musaitseniz Dominator için neden 4.5 ? Benim anladigim dominator Magnum sınıfında.
-
Dominator malesef orta sınıftır magnu. Değil avrupa standartlarına göre belki ancak Türk kullanıcı alıskanlığına göre ortasınıfa giriyor . biz biraz battal boy kaçıyoruz.
4.5 dememin nedeni budur 4.5mm nin 15 gr ne kadar pellet çeşidi var hemen hepsini kullanabilirsiniz. ayrıca ilerde müsabaka deneyimi yaşamak isterseniz. 4.5mm dominator carbine sizin bu isteğinizi kırmaz .
-
Çok teşekkür ederim
Su an kafam çok daha net. Tekrar Teşekkürler. -