Bu saçmayı diğer solidlerle karşılaştırma imkanınız oldu mu ? Hornet-1 ve İncememed solidlerle kıyaslayanınız olduysa fikirlerini almak isterim. Uzun mesafede iş görür gibi geldi bana. Tabii biraz pahalıymış
H&N Rabbit Magnum
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Rabbit magnum oldukca kaliteli bir pelet.ince mehmette kalibrasyon sorunlari oldugu icin hn daha basarili olacaktir.
-
Çeşitli silahlarda denemiş biri olarak. En isabetsiz ve istikrarsız solid dir. Kesinlikle denemek için bile almayın paranıza yazık.
-
Teşekkürler.
-
Çeşitli silahlarda denemiş biri olarak. En isabetsiz ve istikrarsız solid dir. Kesinlikle denemek için bile almayın paranıza yazık.
-
Şu ana kadar hiçbir silahta bu saçmadan memnun olanı duymadım. Yeri gelmişken memnun olan varsa belirtirlerse faydalı olur.
-
Rabbit magnum = norica ban = fiyasko (almayın)
-
Berbat
-
Adı üzerinde, belli mesafelerden, magnum gücünde havalılarla tavşan veya muadili boyutunda hayvan avlamaya yarar. Grupmanı yakın mesafe avcılık için yeterli olsada, grupman yapılacak bir pellet asla değildir.
-
Adı üzerinde, belli mesafelerden, magnum gücünde havalılarla tavşan veya muadili boyutunda hayvan avlamaya yarar. Grupmanı yakın mesafe avcılık için yeterli olsada, grupman yapılacak bir pellet asla değildir.
+1 Test etmiş biri olarak aynen katılıyorum...