Selam değerli hobidaşlar, appstore da böyle bir program buldum. Ses aralıklarını ölçerek çalışıyor, nasıl kullanıldığını bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
Telefonu hedef yakınınamı yoksa silah yakınınamı koymalıyım, mesafe nekadar olmalı?
Chrono connect programı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Aşağıdaki konudan devam edebilirsiniz.
-
Teşekkürler sayın wrangler
-
Mesafeyi tam yazarsaniz birde hedefin uzakligini 15 yada 20 mt olursa cok yakin degerler veriyor tufekte moderator olursa iyi olur patlama sesinden karsidan gelen sesi tam olcemiyor
-
Mesafeyi tam yazarsaniz birde hedefin uzakligini 15 yada 20 mt olursa cok yakin degerler veriyor tufekte moderator olursa iyi olur patlama sesinden karsidan gelen sesi tam olcemiyor
+1 Güzel tespit.
-
Zoraki ile tek pompa 3 atış denemesi yaptım A10m B1m C1m ölçtüm. Jsb 13.43 ün bc değerini bilmediğimden 16 ve 18 grainlere bakarak 0.0280 diye tahmin ettim. 92 msn 92 msn ve 91 msn değerlerini verdi.
-
13.43 ile 15.89 pelletlerin balistik degerleri 0.032
-
13.43 ile 15.89 pelletlerin balistik degerleri 0.032
teşekkürler fabrikanın test pelleti olan crossman pointed alıp fabrika verileriyle karşılaştırmayı düşünüyorum bakalım nekadar güvenilir. Gerçi atış sayım 1500 ü geçti bir miktar düşüş olabilir sanırım.