Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • At44 almayı düşünüyorum düşünürkende bazı modifiyeler düşünmekteyim. İlk aklıma gelen namlu ceketiyle ilgiliydi. Hatsanın ürettiği webleylerde namluceketli olan model var mı ? Varsa hatsandan istesek ücreti karşılığında alıp at44e monte edebilir miyiz. Orjinal birşeyin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. İncecik namlusu en itici yanı bence tüfeğin. Birde namlu ceketi varken namlututucu iptal olacak bu durumuda pek sağlıklı görmüyorum nekadar sakınsakta çaprma düşme kazadır olabilir buna nasıl bir çözüm bulablirim bilemiyorum. Namlu ceketiyle ilgili konuları okudum ama pek doyurucu bulmadım bazılarında nasıl yapıldığına yerverilmemiş sadece fotoğrafları paylaşılmı. Bukonuda hertürlü bilgi ve eleştiriye açığım bir fikri olan var mı ? Teşekkürler.

Crosman 2100 .177

Crosman 1077 .177

Webley&Scott Special Edition .22

Torun m210 .22

• bence kaliteli bi moderator kullanın namlu ceketi ile at 44 lerde namlu hassa biraz diğer silahlarda öylemi bilmiyorum baska pcp uzun süreli kullanmadğım için ama söyle at 44 te asırı baskı olursa namlu ceketi olurken kırılabilir veya yamulabilir örneğin sert bi viraş döndü tüfek arabada yuvarlandı bir yere carptı extreme bi durum ama namlunun basına böyle birşeyler gelebilir moderator ilede gelebilir böyle ama moderator sadece kullanırken takılırsa sorun olmaz örnek:ben at 44 moderator takmıstım sert plastik kutuya koymustum silaha dürbün takarken tecrübeli bi abim uyardı orda moderator uzun gelmişti namluyu yamultabilir dedimişti biraz mişlı mişli oldu ama tecrübelerimi anlatmak istediğim saygılar iyi aksamlar Fatih bey(abi)

AT 44 S10-Nikula 6x24*40 durbun + GHOST MODERATOR + JSB Exact Jumbo :thumbup: :thumbup: :love: :love:
    Gamo Black FUSION 5.5mm+Hawke Sport HD 3-9x40

AİR ARMS S400 MPR FT 177.cal+Barska Sniper 10-40x50 GX2

• uygun ölüçüde boru ve boru içine buffle bulman gerekir yapılmayacak birşey değil. buffle için hatsanın bazı at44 modellerinde kullandıgı ince küçük orjinal moderatör var onları kullanabilirsin.
    bence hiç uğraşma tak bir moderatör geç. hikaye namlu ceketi falan. moderatörle daha şık duruyor şöyle yasin beyin en kalın ve büyük moderatörü var ondan al. havan topu gibi görünüyor silah

• Teşekkürler kardeşim :) Namlu ceketini ses kesme amaçlı değil sadece görsel amaçlı düşünüyorum webleyinki olmazsa ve kandim yaparsa 1/2unf nin başladığı yerden önce bitecek böylelikle istediğimde moderatörlü kullanabileceğim. Kafamda oluşan proje bu ama tek sorun ettiğim namlututucu işlevini kaybetmeden nasıl monte edilecek tüfeğe. Onuda kendim yapsam nasıl olur. At44 bullpup yapanlar ray için aluminyum bi malzeme işletip takıyorlardı aynı şekilde namlu tutucu yapsam koruyucu olur mu ki ?

Crosman 2100 .177

Crosman 1077 .177

Torun m210 .22

• Teşekkür ederim ama zevkime uymuyor namlunun ince görüntüsü. AA510lardaki namlu ceketi çapında birşey çok daha yakışıklı gösterecek gözümde. Moderatör için açılmış olan dişlinin başladığı yerde bitecek böylelikle kalın bir moderatörle karizma 2ye katlanacak. Evdeki hesap çarşıya uyarsa tabiiki :D

Crosman 2100 .177

Crosman 1077 .177

Torun m210 .22

• ben zamanında diana mod 54 üme yapmıştım ,uygun genişilkte bir boru bul tatlı sıkı namluya monte et en uctanda küçük bir paso aç küçük bir setuskur vida ile namluya zarar vermeyecek kaar sık sabitle. zaten tatlı sıkı giren bir borusetuskur ilede sabitlendimi kesinlikle oynamaz birdaha namluda bozulmaz. plastik yada metal boru olabilir. tam ölçülü kesersin. ucunada moderatör ttakarsın

• ben zamanında diana mod 54 üme yapmıştım ,uygun genişilkte bir boru bul tatlı sıkı namluya monte et en uctanda küçük bir paso aç küçük bir setuskur vida ile namluya zarar vermeyecek kaar sık sabitle. zaten tatlı sıkı giren bir borusetuskur ilede sabitlendimi kesinlikle oynamaz birdaha namluda bozulmaz. plastik yada metal boru olabilir. tam ölçülü kesersin. ucunada moderatör ttakarsın

Sağlam bir yöntem değerlendiririm. Peki namlu tutucu parçayı nasıl halledicem sanayide yaptırsam sağlıklı olur mu? Ben namlunun sağlamlığına pek güvenemiyorum. Namlu ceketi uygulamasının üstüne birde moderatör girince namlu sarkar bunu çözmek lazım en çok bu noktada yardımınıza ihtiyacım var :)

Crosman 2100 .177

Crosman 1077 .177

Torun m210 .22

• dilim dilim kes boruyu namlu tutucuyla falan ugrasma sıkıntı olur.
    her dilime bi setuskur takarsın en kolayı bu orjinallik bozulmadan

• Atıyorum wx longta 1adet namlu tutucu var onun için namlu ceketini iki parça halinde yapıp ilk parçayı takıp namlu tutucuyu takıp sonrada ikinci parçayı takacağız doğru mu anladım ? :)

Crosman 2100 .177

Crosman 1077 .177

Torun m210 .22

• Atıyorum wx longta 1adet namlu tutucu var onun için namlu ceketini iki parça halinde yapıp ilk parçayı takıp namlu tutucuyu takıp sonrada ikinci parçayı takacağız doğru mu anladım ? :)

Aynen öyle :)