Destekli oturarak masadan atış yaptım.Hafif rüzgarlıydı
http://imageshack.com/a/img607/2475/geal.jpg
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Destekli oturarak masadan atış yaptım.Hafif rüzgarlıydı
http://imageshack.com/a/img607/2475/geal.jpg
Galatıan için fena sayılmaz.ne kadar ekmek o kadar köfte
İnce mehmetlerden iyi sonuç alamadım hassat atışlarda.Pelletler 21 grain olması lazım h&nler.
75 metre için güzel sonuçlar
Grupman gayet iyi olmuş. Galatian'ın mühimmatı Baracuda.
Elinize saglık ben forumda 75 metrede böyle kactane grupman gordum hatırlamıyorum bence cok cok basarılı ..
mesafeye göre oldukca başarılı emeginize sağlık. Birde o turuncu Stickerleri nereden aldınız bi türlü bulamadım geçenlerde
Gayet iyi bence emeginize saglik. 27 grn ince mehmetle
Yaklasik 4 cm de toplayabildim plasik kasadan
Yapmistim atislari oda cok sallaniyordu onunda etkisi
omustur.
Ellerinize sağlık bence 75 metre için güzel grupman. Bu baracuda match'ları alalı bir ay oldu denemek nasip olmadı. Bu jsb18.13 gr o kadar memnunum ki şarjöre başka saçma koyasım gelmiyor elimde son 3 kutu kaldı ondan sonra artık gelmezse 7 kutu baracuda match'a sarılacağız. İşin doğrusu performaslarını merak ediyordum jsb 18,13 ile H&N 21.14 gr leri kıyaslabilecek birileri varmı acaba?
Ben ilk aldığımda mesafe olmadığı için 33 mt ince mehmetle 10 saçmalı tek delik bir grupman yapmıştım bir dahada o saçmaları kullanmadım. Hala elimde duruyorlar.
Abi atışlar çok iyi maşallah. Ayıptır söylemesi glada regölatür varmı
Abi atışlar çok iyi maşallah. Ayıptır söylemesi glada regölatür varmı
Galatianlar regülatörsüz malesef ama stabilitesi fena değil. Yarım regülatör tabir ettikleri akış kontrolü sağlayan bir parçayla dengesizliği azaltmışlar.
Ellerinize sağlık bence 75 metre için güzel grupman. Bu baracuda match'ları alalı bir ay oldu denemek nasip olmadı. Bu jsb18.13 gr o kadar memnunum ki şarjöre başka saçma koyasım gelmiyor elimde son 3 kutu kaldı ondan sonra artık gelmezse 7 kutu baracuda match'a sarılacağız. İşin doğrusu performaslarını merak ediyordum jsb 18,13 ile H&N 21.14 gr leri kıyaslabilecek birileri varmı acaba?
Ben ilk aldığımda mesafe olmadığı için 33 mt ince mehmetle 10 saçmalı tek delik bir grupman yapmıştım bir dahada o saçmaları kullanmadım. Hala elimde duruyorlar.
Baracuda'lar 40fpe üzeri güçteki silahlarda iyi sonuç veriyor. Silaha-namluya göre farklılık göstermekle birlikte, 40fpe altındaki silahlarda JSB'lerden isabetli değil.
''Baracuda'lar 40fpe üzeri güçteki silahlarda iyi sonuç veriyor. Silaha-namluya göre farklılık göstermekle birlikte, 40fpe altındaki silahlarda JSB'lerden isabetli değil.''
Teşekkür ederim bilgilendirme için isabette Jsb 18,13 gr kadar iyi değilse kısa mesafe de sorun yaşatmazsa kısa mesafe atışlarında kullanırım bu saçmaları.
Güzel atışlar tebrikler Doğan.
süpper
Tebrikler güzel atışlar. Galatian tüpüyle bt65 tüpü aynı mı? Regulatör takılabilme olanağı açısından sordum.
moderatörsüz yapmışşındır kesin helal olsun Doğan
Silah güçlü. Bence 75 metre için gayet başarılı.
Atışlar air splinterla yaptım.Tüfekte namlu desteğini kaldırdım yani tam free flow namlu mevcut şuanda isabete çok olumlu etkisi oldu. aslında orda 2 grupman üst üste nasılmı 6 atış yaptım ilk 3 atış çok iyidi merkezdekiler görebilirsiniz sonraki 3 atış sağa kaydı biraz:D
mesafeye göre oldukca başarılı emeginize sağlık. Birde o turuncu Stickerleri nereden aldınız bi türlü bulamadım geçenlerde
Benim arkadaş vardı hobiyi bıraktı bende atış malzemelerine çöktüm:D
süper ve çok başaralı atışlar ve grupman yapmışsın tebrikler