Bu hafta da ben açayım konuyu dedim. Aldığım duyumlara göre bu sefer tüpümüz güzelce doldurulmuş. Artık havalar da ısındığına göre çamura batmayacağımızdan çamlığı bir ziyaret edelim artık diyorum. Elinizdeki bilimum silahı getirin de hepsini deneyelim. Kamuran özellikle sen emaneti getirirsin diye umuyorum paslanmasın yavrucak. Biraz talim yapalım. Uzun mesafe atışları yapalım. Şişe infaz edelim vs.
19 Nisan Çamlık Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Evet.. evettttt....
-
Evet.. evettttt....
Mustafa dolu bir scuba getir yalnız, yoksa taş atarsın
-
Merhaba dostlar. Bu hafta nöbetçiyim gelemiyorum.. Siz rahat rahat atış yapabilirsiniz içiniz rahat olsun .. Ama Bana serdarın getireceği kumanyalardan ayırmayı unutmayın....
-
Merhaba dostlar. Bu hafta nöbetçiyim gelemiyorum.. Siz rahat rahat atış yapabilirsiniz içiniz rahat olsun .. Ama Bana serdarın getireceği kumanyalardan ayırmayı unutmayın....
gel çamlıkta hep beraber nöbet tutalım
her hafta Serdar'mı getirecek? bir günde biz Serdar'a bakalım
-
Bu hafta da ben açayım konuyu dedim. Aldığım duyumlara göre bu sefer tüpümüz güzelce doldurulmuş. Artık havalar da ısındığına göre çamura batmayacağımızdan çamlığı bir ziyaret edelim artık diyorum. Elinizdeki bilimum silahı getirin de hepsini deneyelim. Kamuran özellikle sen emaneti getirirsin diye umuyorum paslanmasın yavrucak. Biraz talim yapalım. Uzun mesafe atışları yapalım. Şişe infaz edelim vs.
Gelirim de getiririm de.
Siz tüpü filan alacağınıza göre yine 09:00 gibi paintsign da buluşuruz di mi?
-
Gelirim de getiririm de.
Siz tüpü filan alacağınıza göre yine 09:00 gibi paintsign da buluşuruz di mi?
ben tüpü akşam eve giderken almaya çalışıcam, eğer alırsam 8.00 veya daha erkende olur
alırsam akşam yazarım. -
(
Mustafa dolu bir scuba getir yalnız, yoksa taş atarsın
Hehehe...tüpleri kaçırdık... adam güzelim tüpleri 200 den vermiş .... Desenize taşa talim edeceezzz...
-
EE kartopu yok bu havada mecburen taş atıcan
-
tüpü aldım, 8-8.30 ordayım
-
9:30 gibi orada olabilirim...
-
9:30 gibi orada olabilirim...
dolu bir tüple değilmi?
-
dolu bir tüple değilmi?
İleride o da olacak insallah... Biz gelene kadar bitirmede tüpü...
-
Mekan sahipleride fare değil Anadolu yer sincabıymış
-
Biz Fare diyoruz onlara , Asıl adı Anadolu Gelengisi.
-
Biz Fare diyoruz onlara , Asıl adı Anadolu Gelengisi.
Rahmetlinin adı oymuş demek
-
Merhaba.. Konu ile ilgili kendi objektifimden 2 kare ekleyeyim.
Nisan 2007' de çekmiştim.
[Resim Engellendi: http://img232.imageshack.us/img232/754/gelincik1gq3.th.jpg]
[Resim Engellendi: http://img232.imageshack.us/img232/8899/gelincikkd0.th.jpg]
-
Fender merhaba,
Ne zaman geliyorsun-şişelerimiz bitti ona göre
-
Arkadaşlar acayip derecede özeniyorum sizlere. Çünkü uzun zamandır buluşmalara katılamıyorum. Malum ev işleri her hafta cumartesi pazar evdeki işlerle meşgul oluyorum. İnşallah bir kaç hafta sonra işler yoluna giriyor ve ben de artık katılıyorum. Yaz da geliyor koca koca karpuz zamanı, Erdem abinin her seferinde karpuz getirmeyi unutma dediği duyuyorum.
-
6 ay zamanım kaldı sanırım bu yazın güzelliklerinden yararlanamayacağım sene sonuna doğru geleceğim sezonun son zamanlarına yetişeceğim inşallah. Şişelerin mekanını Erdem abi biliyor.. şimdi yaz geliyorki oohhoo orda kamyonlar dolusu şişe birikir. İnşallah kısa zaman sonra görüşmek dileğiyle.
-