- Resmi Gönderi
yeni başlayanlar için ideal olmus. eline sağlık dostum
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
yeni başlayanlar için ideal olmus. eline sağlık dostum
Metehan bu ne abim, yakında evrene mesajda yollarsın dürbün kendi kendine sıfırlansın diye
Cemal yeni baslayan diyosun uleeeen ben 7 senedir debeleniyordumm Cem abi saolsun simdi 70 sene de gecse unutmam
Hehe onuda yapariz abbi evrene yolladigim msj gelirmi bilmiyorum cem yilmazin dedigi gibi
Cemal yeni baslayan diyosun uleeeen ben 7 senedir debeleniyordumm
sorsan bana anlatırdım dostum ben ilkokula giderken mod33 e 4x20 takıp tek seferde ayar yapan adamım
4 x 20 ler sifirlanabiliyomuymus
niye sıfırlanmasın içinde artı kıla baskı yapan vidaları var
Bende ki sifirlanmayan modelmis senin 3 . siniftaykenki 4x 20 ler kesin daha kaliteliydi.optima 4x20 yi sifirlayamamistim
Süper bir paylaşım Metehan.Bu el hareketlerini bir kere yapan, bir daha unutmaz.Çok sevdim bu yöntemi.+1000 .
Aynen oyle Alper abi kesinlikle unutulmaz. Cem abiye tekrar yontemi ogrettigi icin tesekkurler
Bende ki sifirlanmayan modelmis senin 3 . siniftaykenki 4x 20 ler kesin daha kaliteliydi.optima 4x20 yi sifirlayamamistim
Bendeki de sıfırlanmayan modeli galiba
Yöntem gayet güzel ve akılda kalacak nitelikte. Paylaşım için teşekkürler. Mod 125 e dampa alana, bulana kadar bende bir 4x20 taktım 10 numara sıfırlandi cokta memnunum. Selamlar.
yararlı olduğunu düşündüğüm bir videoyu eklemek istedim.benim gibi acemilere fikir verecektir.
Bu video bence en açık ve kolay şekilde izah ediyor olayı. Bende zamanında bu videoyu izlemiştim ve çok hoşuma gitmişti anlatımı.Yeni başlayan arkadaşların yararlanacağı fevkalade bir kaynak.
Ben önceden çok iyi sıfırladığım dürbün sıfırlama aparatı ile kabasını alıp üç atışda ince ayar çekip öyle sıfırlıyorum bazen tam oturuyor tek atışta operasyon tamam.
Sag el yontemini tek gecerim abi
evet uygulanacak en pratik metod..
böylemiydi,
mesela başparmağınız aşağıya bakar konumda olduğunda hareket yönü aşağıya olacak, bunun için diğer parmaklarınız dönüş yönüne bakarak çevireceksiniz..
yada;
başparmak yukarı bakıyorsa hareket yönü yukarı doğru olacak, yine bunu sağlamak için kalan parmakların dönüş yönüne bakarız..
sağ-sol içinde aynı mantık değil mi.. ama bunlara uygun smiles bulamadım
bu smiles'lar ne çok işe yarıyormuş yav..
benim eller büyük ya problem yaratıyor
Aynen Ferhat abi
Videoyu yeniliyim.
benim eller büyük ya problem yaratıyor
hadi hadi yaparsin sen emir abi elinden bisey kurtulmaz senin
Yani işin mantığı; ters (sol) dişli vida. Sıkarken açılır, açarken sıkılır..
Ama bu başparmak yöntemi daha çok kafa karıştırıcı ve yolun uzunu, Euro'yu önce Dolar'a, sonra Dolar'dan Türk Lirası'na çevirmek gibi.. En iyi çözüm; işin mantığını kavramak..