sondan 3üncü resimde en alttaki atma bıçağını ve aynı resimdeki ilk bıçağı nereden aldınız harika bir koleksiyonunuz var bu arada
Koleksiyonum
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yılların birikimi
abi ben o zaman yılların birikimini bozmayayım
-
sondan 3üncü resimde en alttaki atma bıçağını ve aynı resimdeki ilk bıçağı nereden aldınız harika bir koleksiyonunuz var bu arada
atma bıçağı ankarada bir av marketten necati beydeki ilk bıçak dediğin gerber mi? oysa diyarbakırdan
-
-
hani şu yumruk atarken kullanılan bıçak
-
hani şu yumruk atarken kullanılan bıçak
ankara ankamall
-
-
profilde Kütahya yazıyor da Ankara Ankamall deyince sorayım dedim Ankara'da mısınız Kütahya da mı abi ?
-
profilde Kütahya yazıyor da Ankara Ankamall deyince sorayım dedim Ankara'da mısınız Kütahya da mı abi ?
kütahya
-
Benimde 10-15 civarı bir koleksiyonum var ama bunların yanında koleksiyon diyemiyorum :)))
Hepsi ayrı ayrı çok güzel
Allah sadece koleksiyon amacı ile kullandırsın
Saygılar
-
Yıllarca uygulama yapsanız anca toplanır İstanbulda. Güzel koleksiyon.
-
hepinize teşekkürler küçük yaşlardan beri bıçak hastalığı vardı alamıyordum ilk bıçağımı rahmetli dedem aldı 10 yaşında ve onu kuma saplama yaparken kumun içinde kaybettim daha sonra mesleğimizi elimize alınca allahın izniyle yavaş yavaş başladık ilk başladığım bıçak kasatura dır rambo bıçağı diye geçiyordu resimlerde var son resimde, yaşım 16 ydı ve bu yaşıma kadar her hoşuma ve işe yarayacak olanları toplamaya başladım, hiç bir zaman bıçakları almak için dışarıya çıkmadım hepsi gezerken karşıma çıktı ve aldım, kasaturam 25 yıllık, tabi daha bitmedi son resimler eklenecek........
-
Benimde 10-15 civarı bir koleksiyonum var ama bunların yanında koleksiyon diyemiyorum :)))
Hepsi ayrı ayrı çok güzel
Allah sadece koleksiyon amacı ile kullandırsın
Saygılar
Amin cümlemize
-
-
Bilinçli ve zevkle oluşturulmuş bir koleksiyon. Daha da çoğalmasını diliyorum.
-
Bilinçli ve zevkle oluşturulmuş bir koleksiyon. Daha da çoğalmasını diliyorum.
teşekkürler ALLAH sizlerede nasip etsin
-
-
-
-
Satmayı düşünüyorum ilgilenen arkadaşlara duyrulur artık yeter, gördüğünüz üzere bayağı fazla var elden çıkartacağım ürünler var ve hediye edeceklerim de var
tabi pahalı olanlar hariç uygun fiyatlı olanlar. -