Herkese selamlar. Artik yaylidan terfi zamani pcp ye geldi diye dusunuyorum. Aklimdaki pcp hem isabetli hemde guclu olmali kesinlikle 6.35 kalibre min olmali.
Dusunduklerim
1-fx royale 500
2-airarms s510TC xtra fac
3-benjamin marauder ( yeni versiyonu plastik kundak 2013 model)
İclerinde fx in en kaliteli ve en isabetli oldugunu biliyorum. Ayrica regulatorlu ve 50 fpe 70 atis yaptiriyor. Herseyiyle mukemmel bir silah tek eksisi fiyati?
S510TC dual tup olan orjinali 35 fpe ancak modifiye edilip 50 fpe ye cikabiliyormus? Dogrumudur? Eger cikarsa ortalama kac atis yapar,modifiye zor ve masraflimidir, isabet dusermi bunlari bilmiyorum?
Yeni marauder kundak daha hafif plastik olmus, yukseklik ayari var, tetik cekme ergonomisi duzelmis, valf ve cekic yayinda degisim var, namlu ceketi elden gecmis daha sessiz
Sonucta zaten iyi olan 6.35 marauder tum kucuk aksakliklari giderilerek dahada iyi olmus ithalatcisi 2300 gibi bir fiyata gelicek diyor fiyatida en uygun stabil 16 atis yapiyormus. 50 fpe oda.
Sizce hangisi ? Lutfen 5.5 mm onermeyin . benim aklima marauder geliyor fiyatida uygun . Yada hepsinden vazgecip royale 500 alacagima biraz daha ekleyip FX Boss mu alinir?
Boss cok iyi bir silah ancak kalibresine gore gucu dusuk. 80 fpe 44 atis yapiyormus. Mesela bunu 90-100 fpe 30 atis gibi bir modifiye yapilabilirmi?
Son olarakta hatsan, sumatra evanix gibi markalari tavsiye etmeyin, malesef kalite anlayisimin biraz disinda kaliyorlar