bir yerde buluşupta(ikea otoparkı gibi) gidelim ben yerini bilmiyorum
29 Aralik izgarada Airranger organizasyonu
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bir yerde buluşupta(ikea otoparkı gibi) gidelim ben yerini bilmiyorum
Yeri kimse bilmiyor Buraya ilk kez gideceğiz Tazzdingo biliyor yeri o götürecek bizi.Sizi atışa götürüyorum deyip ormanda ıssız bir alana da götürebilir
Toplanma yeri belirleyelim.Bu yere yalova yolundan gidiliyor sanırım gidiş yönünde köfteci yusufun önünde toplanabiliriz .
-
Yeri kimse bilmiyor Buraya ilk kez gideceğiz Tazzdingo biliyor yeri o götürecek bizi.Sizi atışa götürüyorum deyip ormanda ıssız bir alana da götürebilir
Toplanma yeri belirleyelim.Bu yere yalova yolundan gidiliyor sanırım gidiş yönünde köfteci yusufun önünde toplanabiliriz .
Yusuf olabilir eskiden pederle uçurtma uçurmaya giderdik oraya ama yolu hiç hatırlamıyorum
-
O zaman ikea otoparkında buluşalım
-
Turgay abi pelet getircem rangerda deneriz kismetse
-
-
İkeadan arka tarafa ordan demirtaş organize sanayiye geçebiliriz.ordanda zaten 5-10dk içinde alana geliriz.
-
Evet kopruden donmek zorunda kalinca yusuf en mantiklisi olur
-
Gidileck yer o tarafdaymış o zaman toplanma yeri İKEA Saat 10.30
Saat 10.30 İKEA itirazı olan
-
Patron bol bol co2 tup al
-
Buna değilde izin olursa birdaki görüşmede bende gelebilirim gelenekleri görenekleri öğrenelim forumun biraz :))
-
selam istanbulda ise katılmaktan mutluluk duyarım
-
Bursa hocam
-
ikea otoparkının açık bölümü değil mi
-
Terminal - Çim Kayağı Tesisleri arası taksi ücretini paylaşmak isteyen ? Bende araç yok. Terminal taksiyi aradım 30 tl tutar dedi. Aracında yer olan varsa iletişime geçebilir mi?
-
Kesin yer olur bir abimizde
-
Bende yer var alırım
-
Bende yer var alırım
Sağ olun. ÖM attım.
-
bendede yer var
-
Börek olayı yattı Anne yok:) ikeanın ordan bişeyler alabiliriz:) Bir dahakine artık
-