Değerli hobidaşlarım 4,5 lik gamo pro hunter hatsan mod 85 sniper için uygun görüyormusunuz daha önce bu pellet'i kullananlar bilgi verebilirse çok memnun olurum forumda nerdeyse bilgi yok oyüzden konu açtım kusura bakmayın
Gamo prp hunter 4,5
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben 5.5 olanını hatsan mod 125 te dememiş Hiç memnun kalmamıştım. Cricket aldım elimde kalan pro hunter pro magnum saçmalari 12 lb ta atış yaptığımda inanılmaz bir tur atığıni gördüm havada iken dürbünden. Önermiyorum fiyat ucuz tabi ki muadillerine göre.
-
çok teşekkürler başka tecrübesi olan varmı bizimle payaşmak isteyen
-
Prohunter alabilirsin kadir.
Yada jsb .aa.rws pelet al -
Tamam abicim saol
-
Ben 5.5 olanını hatsan mod 125 te dememiş Hiç memnun kalmamıştım. Cricket aldım elimde kalan pro hunter pro magnum saçmalari 12 lb ta atış yaptığımda inanılmaz bir tur atığıni gördüm havada iken dürbünden. Önermiyorum fiyat ucuz tabi ki muadillerine göre.
katılıyorum
-
Kaç metre gider 4,5 lik bir peletler gamo pro hunter
-
50 ye kadar zevkle atabilirsin.sonra sacmalar kadircim
-
tmm metehan abi en geç 15 tatile kadar forumdaki arkadaşlar abiler inanamıycak çok güzel ve eğlenceli videolar gelicek bomba gibi
-
gamo nun 4.5 mm prohunteri 5.5mm olanlara göre daha kaliteli 4.5mm gamo pro magnumda kullanabilirsin 500 lük kutu olanlardan al daha hesaplı a rmer de var tahbitı biraz fazla olsun iştersen gamo ts10 al benimde kullanığım hesaplı şişe patlatma pelletleri.
-
asil abi en fazla 10 dakika olmuştur gamo pro hunter (250) gamo pro magnum (250) sipariş vereli allahın izniyle perşembe elimde
-
hayırlı olsun
-
saol abi en geç 15 tatile kadar tüm forumdaki abileri şaşırtıcak videolarla geliceğim malum lise1 zor yazılılar felan oyüzden ama en geç 15 tatile kadar gelicek videolar herkez bakıyorum PCP taraftarı ama ben sizlere mod 85 sniperim küçümsenmiyecek performansını göstericem :)))