http://www.evanix.com/sniper_x2.html .45cal için 280j yani 203 fpe güç üretiyor.490cclik tüpü mevcut.
Evanix sniper x2 (0.177", 0.20", 0.22", 0.25", 0.357", 0.45", 0.50")
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Guce bak...
-
Rogueyi de geçen seri üretim bi silah çıkmış oldu yani. Güzel paylaşım abi. Gücün dibine vurmuşlar
-
Susturucuyuda takıcan temizliğe başlıyacan:)......
-
Çok güzel silahlar var gerçekten. İnsan hepsinden almak istiyor bir tane. Neyse yılbaşı geldi. Bahçedeki çamın dibine bir ayakkabı kutusu bırakayım bari. Belki noel baba içine birkaç balyacık bırakır.
-
Çok güzel silahlar var gerçekten. İnsan hepsinden almak istiyor bir tane. Neyse yılbaşı geldi. Bahçedeki çamın dibine bir ayakkabı kutusu bırakayım bari. Belki noel baba içine birkaç balyacık bırakır.
-
Windy City gibi baştan aşağı sorunlu bir modelden sonra Evanix benim için bitmiştir.
-
Windy city de ne gibi sorunlarla karşılaştınız paylaşır mısınız? Görüntüsü hoşuma gitmişti param olsa almayı düşünürdüm mesela.
-
Hava kaçağı, ve mekanizmanın farklı iki yerinde mekanik problemler.
-
Anladım evanixlerin namlusu nasıl lw mi değilsede kaliteli mi ?
-
İskelete benziyor görsel olarak güzel değil bence
-
Kore yanılmıyorsam ateşli av ı yasak. Bu gibi yerler için iyi tabii.
-
Bizdede yivli yasak olmasada yasak gibi bişey:D
-
Evanix namluları Meca. Lw değil ama son derece kaliteli bir namlu. Özellikle kasa mekanizmasında; kurma kolunun çalışması ile şarjörü çeviren ikili parça yapı çok kolay yerinden çıkıp mekanizmayı kilitleyebiliyor. Biraz zorlanması halinde kasaya büyük zarar verebiliyor. Bu mekanizmanın yayı çok çabuk kırılabiliyor. Benim windy city de gördüğüm hava kaçağı olayı tamamen fabrikanın kullandığı dandik o ringlerden kaynaklıydı. Sıfır tüfeğin tüpündeki iki ana o-ring de parça parçaydı.
-
Bundan .357cal/.44cal veya 12.7mm alıcan yapıcan 35 cmlik soba borusu gibi moderatör 45mm çaplı.
Sonra musabakalara katılmak lazım:D http://youtu.be/lw_H8h5Ljh0?t=58m kollar bacaklar