Benim gibi uzun zamandır bekliyen arkadaşlar varsa duyrulur muhtelif sitelerde JSB 18 grain pelletler bugün satışa çıktı, saygılar...
Arkadaşlar JSB 18 grain pelletler gelmiş
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
evet çoğu sitede var ben geçen hafta 3 kutu almıştım çok beğendim ezik diye bir şey etekleri biraz daha kalın bugün 10 kutu daha sipariş ettim
-
Geçen hafta hangi siteden satın aldınız ben bayadır bekliyorum da bir de JSB kırmızı kutumu sizin aldığınız?
-
hatsanın 18 grain kırmızı kutu değil
-
Bir kaç arkadaşın lafına uyup Hatsanınkini almadım, bekledim ikisinide kullanan arkadaşlar varsa kıyaslar berki bizi bilgilendirir...
-
Hatsanın ki jsb kırmızı kutudan çok daha iyi, bizim takımdan bir kaç kişi 25 kutu aldık gayet memnunuz kırmızı kutudan alan arkadaşlarımız ise büyük hayal kırıklığı yaşadılar aralarından düzgün bulmaya çalışıyorlar, karar sizlerin...........
-
Kargolama veya paketleme ile alakalı olabilir belki, kırmızı kutuda sipariş verdim inşallah dediğiniz gibi çıkmaz
-
ben daha öncede hatsanın 18 graini almıştım bu pelletler daha özenli üretilmiş etekleri kalın ezilecek gibi değiller ilk defa böyle ezik olmayan düzeltmek zorunda kalmadığım bir pellet aldım
-
dun av bayine gittimde adam üzgün bi tavırla 18 grain geldi 16 grain gelmedi dedim bende 18 granin cok arandığı v.b şeyleri söyledim saolsun güzel bi indirim yaptı 20 kutu aldım daha deneme fırsatı bulamadım ama görünüş acısından 16 grainlere göre daha düzgün ve etekleri kolay yamulmuyor bence
-
20 kutu pelleti bi seferdemi alıyorsunuz vallaha helal kutusu 20 tl desek 400tl para yapar
-
arkadaslar 15.89 grain mi yoksa 18 grain mi daha iyidir suan elimde 15.89 var ancak oda bitmek uzere aslında isabeti de gayet iyi ancak 18 grain daha mı iyi olur acaba
-
arkadaslar 15.89 grain mi yoksa 18 grain mi daha iyidir suan elimde 15.89 var ancak oda bitmek uzere aslında isabeti de gayet iyi ancak 18 grain daha mı iyi olur acaba
silahtan silaha değişir deneyin belki silahınız sever belki sevmez ağırlık farkı var birazcıkta balistik aynı 15 grain exact jumbo ile -
silahtan silaha değişir deneyin belki silahınız sever belki sevmez ağırlık farkı var birazcıkta balistik aynı 15 grain exact jumbo ile15.89 ile isabeti 50 metrede fazlasıyla memnun edici derece de ancak 18 grainler bu kadar konusulunca merak etmedım degıl dogrusu
-
18 grain 16 grain abisi diyebiliriz biraz daha ağır olduğu için uzak mesafelerde sapma diğerine göre daha az
-
abi 20 kutu pelleti ne kadar zamanda bitiriyosunuz makinalı havalı olsa ben yine bitiremem
-
20 kutu bayağı dayanır ama ithalat sürekli olmuyor ki garantiye almak amaçlı paran varsa almak mantıksız değil aslında. Piyasada bi tükendimi bekle Allah bekle
-
20 kutu bayağı dayanır ama ithalat sürekli olmuyor ki garantiye almak amaçlı paran varsa almak mantıksız değil aslında. Piyasada bi tükendimi bekle Allah bekle
aynen öyle o yüzden aldım yoksa kısın 1 kutu pelleti 1 ay ancak biter yazın ama arazi bası 1 kutu diyebiliriz -
bende 97k için 16 14 grain civarinda 5.5 mm arıyorum ama , bulabilirmiyiz acaba.. Jsb Benjamin v.s
-
Arkadaşlar mod99 5.5 mm havalıma pelet alıcam bi arkadasım jsb 13.43 grain önermişti ama sitede bu peletten istediğimde Rs 13.43 grain olduğunu öne sürüyor, bu aslında rs mi yoksa jsb nin 13.43 graini varda bilmiyor mu? bide bunun yerine sizin dediğiniz jsb 18 grain pelet alsam nasıl olur mod99 için?
-
Arkadaşlar mod99 5.5 mm havalıma pelet alıcam bi arkadasım jsb 13.43 grain önermişti ama sitede bu peletten istediğimde Rs 13.43 grain olduğunu öne sürüyor, bu aslında rs mi yoksa jsb nin 13.43 graini varda bilmiyor mu? bide bunun yerine sizin dediğiniz jsb 18 grain pelet alsam nasıl olur mod99 için?
13 grain exact jumbo rs oluyor doğru yani 18 grain bence ağır kacar 13 grain daha iyi
bende 97k için 16 14 grain civarinda 5.5 mm arıyorum ama , bulabilirmiyiz acaba.. Jsb Benjamin v.s
aksu avdan jsb lere bakın derim 16 grain exact jumbo veya 13 grain veya falcon marka 13 grain olabilir -