Yine bir atış macerası yaptık hafta sonunun güzelliğini değerlendirdik . Atışlar idare eder cinsten tüfeği sabitleyebilseydim daha iyi olacaktı ama yorum sizin... İYİ SEYİRLER
at44 wx long lw 90 metre atışalrım.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Teşkilat on numara olmuş tebrikler..
-
teşekkürlerr.
-
Videoyu kumanda ilemi çektin
Atışlar gayet iyi olmuş az kaldı bende buluşuyorum at 44 ümle yanlız düz at 44 aldım -
Silahınız regulatörlü mü gayet isabetliymiş
-
Videoyu kumanda ilemi çektin
Atışlar gayet iyi olmuş az kaldı bende buluşuyorum at 44 ümle yanlız düz at 44 aldımyer kaplamaması için video kalitesini düşürerek çekmiştim.
hayır değil arada kaçanlarda oldu tabiki ayakta tam destek alamadığım için.
-
direk zemine oturup arabilseymişsin cok daha güzel olcakmış . paralaksıda ayarlamayı unutmuşsun...ama At44 işte böyle zevkli .mis gibi cicek gibi maşşallah
-
direk zemine oturup arabilseymişsin cok daha güzel olcakmış . paralaksıda ayarlamayı unutmuşsun...ama At44 işte böyle zevkli .mis gibi cicek gibi tam istediğim gibi olmadı o dürbün ayarını fazla krcalamadan çekmek istedim arkadaş hedefleri bitirmeden
-
emeğinize sağlık güzel vakit geçirmişsiniz..
tüpten güzel regülatör mü var
-
emeğinize sağlık güzel vakit geçirmişsiniz..
çok teşekkrler evet öyle oldu
tüpten güzel regülatör mü var
evet o işi görüyor
-
Tebrikler. paylaşımlarınızın devamını dileriz
-
Cok tesekkur ederim.
-
Tebrikler ellerinize saglık ,belki biliyorsunuzdur ama hedefi scope cam dan net gormek icin durbunun ön mercek ayarıyla oynayabilirsiniz ..
-
Tebrikler ellerinize saglık ,belki biliyorsunuzdur ama hedefi scope cam dan net gormek icin durbunun ön mercek ayarıyla oynayabilirsiniz ..
teşekkür ederim
paralaks ayarınımı diysunuz. Birde artıkıl net görünmüyo bir türlü.