Ellerinize, emeğinize sağlık. Muhteşem bir iş çıkarmışsınız. Resimlere bakarken tüylerim diken diken oldu, başlığa tıkladığımda kesinlikle göreceklerimin onda birini beklemiyordum. Hobinizi tutkuyla ve el becerinizle birleştirip harika bir iş çıkartmışsınız, kesinlikle ilham verici. Allah nazardan saklasın. Sizi ve emeği geçen arkadaşlarınızı gönülden tebrik ediyorum.
FT Kundak Yapımı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Resmen sanat eseri olmuş, tebrik ederim. Bayıldım doğrusu.
-
Ellerinize, emeğinize sağlık. Muhteşem bir iş çıkarmışsınız. Resimlere bakarken tüylerim diken diken oldu, başlığa tıkladığımda kesinlikle göreceklerimin onda birini beklemiyordum. Hobinizi tutkuyla ve el becerinizle birleştirip harika bir iş çıkartmışsınız, kesinlikle ilham verici. Allah nazardan saklasın. Sizi ve emeği geçen arkadaşlarınızı gönülden tebrik ediyorum.
Resmen sanat eseri olmuş, tebrik ederim. Bayıldım doğrusu.Çok teşekkür ederim arkadaşlar, biraz cesaret ve hobiyi sevmek yetiyor.İskarpela ve törpüyü doğru kullanabilmek için kolay bulunabilen bir kaç ağaçta pratik yapılırsa bence herkes kendi kundağını yapabilir.
Selamlarımla.
-
Deniz ellerine sağlık .Çok güzel bir kundak oldu. Ufak tefek katkılarımız seninkinin yaptığın işin yanında devede kulak. Keyifli ve isabetli atışlar dilerim.
-
Ayakta alkışlıyorum.
İşte el emeği göz nuru. O kadar güzel ki içinde HW bile sönük kalmış. -
Çok güzel olmuş, tebrikler (konu dışı: o dürbündeki ayar kısımında çember ne işe yarıyor)
-
Çok çok güzel olmuş muhteşem,inanılmaz güzel bu bir sanat ve yetenektir yaptığınız,acaba daha da zımpara ve eğe ile inceltseydiniz nasıl olurdu, daha yuvarlakımsı olsaydı acaba daha estetik olurmuydu yoksa tüfeğin metal kısmı için hafif mi kalırdı.
-
Deniz ellerine sağlık .Çok güzel bir kundak oldu. Ufak tefek katkılarımız seninkinin yaptığın işin yanında devede kulak. Keyifli ve isabetli atışlar dilerim.
Teşekkür ederim Levent abi ufak tefek dediğin aslında en önemli kısımlardı abi tekrar eline sağlık
Çok çok güzel olmuş muhteşem,inanılmaz güzel bu bir sanat ve yetenektir yaptığınız,acaba daha da zımpara ve eğe ile inceltseydiniz nasıl olurdu, daha yuvarlakımsı olsaydı acaba daha estetik olurmuydu yoksa tüfeğin metal kısmı için hafif mi kalırdı.
Teşekkür ederim dan wesson elbette olabilirdi ancak ft tüfeği olacağı için bana göre amaca uygun dizayn daha ön planda idi kullanım kolaylığı önemli çünkü.
Çok güzel olmuş, tebrikler (konu dışı: o dürbündeki ayar kısımında çember ne işe yarıyor)
Çok sağolun onun ismi paralax tekeri mesafe tahmini ve netleme için kullanılır tabi dürbününüzde paralax ayarınız var ise.
Ayakta alkışlıyorum.İşte el emeği göz nuru. O kadar güzel ki içinde HW bile sönük kalmış.
Çok teşekkürler sayın master. -
Ellerinize sağlık mükemmel olmuş
-
Emeğinize sağlık Merak ettim ağırlığı ne kadar oldu kundağın ?
-
Teşekkür ederim arkadaşlar. Hw 100 orjinal kundak yaklaşık 1250 gr. Yaptığım kundak ise, 1985 gr ağırlığında oldu.
-
Teşekkür ederim arkadaşlar. Hw 100 orjinal kundak yaklaşık 1250 gr. Yaptığım kundak ise, 1985 gr ağırlığında oldu.
HW100 ün pcp ler arasında her zaman bir "ağırlığı" vardı, şimdi tam olmuş...
-
Tebrik ederim ilk defa böyle bir kundak gördüm , özellikle tetik kısmı gerçekten müthiş .
-
HW100 ün pcp ler arasında her zaman bir "ağırlığı" vardı, şimdi tam olmuş...
Tebrik ederim ilk defa böyle bir kundak gördüm , özellikle tetik kısmı gerçekten müthiş .Teşekkür ederim arkadaşlar. Birkaç aksesuar eklemesi kaldı onlarda tamamlansın son halini resimlerim.
-
tek kelimeyle mükemmelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
-
Deniz eline sağlık harika olmuş, sanat eseri niteliğinde bir çalışma olmuş bravo
-
eilinize sağlık, tek kelime mükemmel...
-
süperrrr çok düzgün dengeli kusursuz bir çalışma ellerinize sağlık hocam
-
Çok güzel, gerçekten bir sanat eseri, el emeği.
-
ciddi yürekten söylüyorum. süper olmuş maşallah. hayırlı kazasız atışlar dilerim. tüfek ne alırsam alayım böyle bir kundak sahibi olmak isterim.
Emeğe Saygı. -