arkadaslar süreklı balıga gıdıyoruz ve ördek tarzı kuşlar cok oluyor bu sebeple hatsan mod 85 aldım. sorum şu bu tüfekle av yapmak yasak mı ?
havalı tüeklerle av yasakmı ?
-
ibat81 -
25 Aralık 2013 12:05 -
Kapalı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kesinlikle yasak hem de
-
internette bi sürü av videosu var ama
-
Yabancı videolarda gördüyseniz yurtdışında bazı ülkelerde serbest bazılarında ruhsata tabii. Türkiye'de olan kendini bilmez insanların çektiği videolardan bahsediyorsanız onlardan da mevcut malesef. Kanunen suçtur ve sürdürülebilir avcılık açısından büyük tehlikedir. Zararlı kontrolü dışında yapılan ( o da bir dereceye kadar) hayvanlara yönelik bütün atışların benim nazarımda göle dinamit atmaktan tırıvırı kullanmaktan en önemlisi başka insanların ve hayvanların hakkını gasp etmekten başka bir izahı yoktur.
-
Sinek vurabilirsiniz yada fare
-
Evet bunlar vurulabilir cinsten
-
yani kuş türleri yasak öylemi
-
daha zorlayacak mısın acaba diye merak ediyorum...
-
daha zorlayacak mısın acaba diye merak ediyorum...
[Resim Engellendi: http://1.bp.blogspot.com/_8JmpjcLHaPc/SpmcbeMgJzI/AAAAAAAAAIs/9rlj6z4ZHJo/s400/oruc-bozulurmu%2Bx.jpg]
-
İzzet abi yine süpersin :))))
-
sananeeeeee
-
-
abi bak bunu al kimse karışmaz masrafıda yok istediğin kadar kuş vurabilirsin.
-
sananeeeeee
Forumda böyle bir üslup kabul etmiyoruz. Chat sayfalarına bakın. Av için de ruhsatlı bir av tüfeği alın. -
İzzet Abi!
-
Forumda böyle bir üslup kabul etmiyoruz. Chat sayfalarına bakın. Av için de ruhsatlı bir av tüfeği alın.+1
-
Havaliyla ava bende karsiyim heleki gucsuz tufeklerle resmen hayvana eziyet olur. Youtubeda bissuru video var . zayif tufeklerle hayvan vuruyorlar hayvan debeleniyor aci cekiyor . atesliyle avin mantigi nedir? Cok buyuk bir gucle hayvani aninda oldurmektir. Hayvan buyuk kalibre ve guclu tufekle ayrica olumcul noktasindan vurulacakki öldugunu bile anlamasin. Zebil olmasin.
Sakin mod 95 gibi bir silahla ördeklere atmayin . hayvan yarali kacar 1 hafta can cekisir. Cok yazik gunah
-
Espriyi kaçırmışım. Çok iyiymiş. -
Havaliyla ava bende karsiyim heleki gucsuz tufeklerle resmen hayvana eziyet olur. Youtubeda bissuru video var . zayif tufeklerle hayvan vuruyorlar hayvan debeleniyor aci cekiyor . atesliyle avin mantigi nedir? Cok buyuk bir gucle hayvani aninda oldurmektir. Hayvan buyuk kalibre ve guclu tufekle ayrica olumcul noktasindan vurulacakki öldugunu bile anlamasin. Zebil olmasin.
Sakin mod 95 gibi bir silahla ördeklere atmayin . hayvan yarali kacar 1 hafta can cekisir. Cok yazik gunah
Neden sorusunun güzel bir özet cevabı olmuş.
-
Yasak demiş herkes kardeşim daha neyini zorluyosun bunu anlamayacak ne var yasak bu kadar işte, hem yasak olmasa da günah.
-