Yahu yine uzadı da uzadı. Kanunen yasak bunu söylüyor herkes. Israrla şu da mı yasak bu da mı yasak sorusu gelince de cevap verilmiş. Burası bu konu hakkındaki en yetkin ve kalabalık forumlardan bir tanesi. Bakın sürekli bir düzenleme durumu var havalı silahlarla ilgili. Yasa taslak halinde eli kulağında yani. Kanun koyucu ve gerekli birimler buralardan yararlanmayacak mı sanıyorsunuz? Bizim fikrimizi sormazlar ama buraları da incelerler emin olun.
Soru sorana tutup ''biz vuruyoruz acayip zevkli ama kanunen vurmak yasak mı diyelim?'' Saflık yapmayalım lütfen. Bu konularda bilgi paylaşmak çok isteyen birileri varsa gönderir özel mesaj oradan konuşulur biter. Bu ifşa çabası nedir bırakın bu konu da tabu kalsın. Dünya kadar konu varken belki, paylaşımların çoğu hatsan muhabbetinden öteye geçemiyor sanki bir tek bu eksik forumda...
Ben şahsi düşüncemi söyledim hem kanunen hem de av ahlakına uygun değil dedim zararlı mücadelesini ayrı tutarak zaten. Ha ek olarak benim yine şahsi düşüncem bu ve bunun gibi avla alakalı konuların ve mesajların forumdan temizlenmesi yönündedir. Zira şu zamanda kimsenin gözüne gözüne sokmaya gerek yok. Hani bu konularda herkesin bir fikri var ama dillendirilmemesinin de bir sebebi var. Doğrucu davut geçinmek komiklik oluyor o yüzden.