Bugün yine atışlara gittik gamo saçmalardan aldım dürbünü sıfırlamaya çalıştık yine, bozulacağını biliyorum fakat en azından dürbünle bir kere atış yapayım dedim. Fakat ne yaptıysak becereremedik, saçma bi sağa gidiyor bir sola bozuk para ile dürbündeki ayar yerlerini çevire çevire bir hal oldum. tek ben değil 3 kişi gittik arkadaşım babam. 3'üde deniyor yok arkadaş olmuyor. dedik dürbün bozuk ya da biz beceremiyoruz.
Neyse dürbünü çıkaralım öyle atış yapalım dedik o kadar yol geldik. 30-40 metreden 6-7 atışta 1 tane anca şişe vurabildik. ve böylelikle epey soğumuş oldum tamam dürbünü ayarlayamadık eyvallah gez göz arpaçık ile neden vuramıyoruz onu anlayamadım hadi ben atamıyorum arkadaşım babamda mı atamıyor anlamadım gitti
Çok yakın bir zaman içinde Allah nasip ederse bir pcp alacağım fakat bunun yeri ayrı acaba, tam olarak hedefleri vurmak için hangi yöntemleri izlemeliyim tüfekte sorun olabilir mi ? yoksa tamamen bizlemi alakalı bir şey. yoksa genel anlamda bu tüfekler böylemi canı istersemi vuruyor. pcp alsamda satmayacağım kalsın bi köşede gez göz arpaçıkla vururuz diyorum ama onuda yapamıyoruz ki mod 125 sniper'i çözen ağabeylerden kardeşlerden fikirler bekliyorum:)