Mustafa eline sağlık çok güzel olmuş...
23 NİSAN ÇAMLIK BULUŞMASI
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Özgür hocam sonunda dürbün almış hayırlı olsun diyorum buradan .
Hatırlarsan buluşmamızın birinde ben sincapları hiç vuramıyordum. Sebebine gelince; sadece sincap'a benzer bir karartı görüyordum o mesafeden. Sonra bir de senin tüfekle atayım dedim. Sincap ortada yok Koskoca bir sarı var dürbünü kaplayan , bu neyin nesi derken baktım ki sincapçığın tam göbeğiymiş. Bu olay dürbün olmama sebep oldu. Çok dikkatli incelemişsin resimleri tebrikler. Senin kulaklarını da çınlattık erdem ağbey ile, buluşmaya katılamamana üzüldüm.
Çok keyifli bir gün geçirdik. Buluşmaya katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
-
Harika ya çok güzel bir yer .Muhteşem bir buluşma resimler harika kurabiyeler falan ben gelirken semaver getireyim mi.?ne dersiniz.?Şu FX ler gelse artık ya rüyama giriyor geçen atış yapıyordum..:(
-
Tebrikler Ankara Team şahane bir buluşma olduğu fotolardan ve videolardan belli, Ben malesef gelemedim A.K.M de inşaat gayrimenkul yatırım fuarımız var standımıza hepinizi beklerim görüşmek üzere...
-
İstanbuldan sonra Ankara'dada harika bir buluşma gerçekleştirilmiş, Bölgesel buluşmalar böyle kalabalık ve eğlenceli geçerken merak ediyorum 1. Türkiye buluşması nasıl geçer. Kim bilir nekadar eğleneceğiz
-
Bu arada Osman beyin ayçöreği-poğaça ve meyvesularıda ilaç gibi geldi, sağolsunlar.
-
- Resmi Gönderi
Bu arada Osman beyin ayçöreği-poğaça ve meyvesularıda ilaç gibi geldi, sağolsunlar.
Tabi ilaç gibi gelecek,zaten kendisi ilaçlamacı
-
İstanbuldan sonra Ankara'dada harika bir buluşma gerçekleştirilmiş, Bölgesel buluşmalar böyle kalabalık ve eğlenceli geçerken merak ediyorum 1. Türkiye buluşması nasıl geçer. Kim bilir nekadar eğleneceğiz
büyük buluşmada artık mustafa abi herhalde kara kuvvetlerinden yada emniyet müdürlüğünden destek ister ...bu arada buluşma çok keyifli geçtiği belli poğaçalar börekler çörekler canım çekti şimdi .... -