x20 yi tek parça ayakla kullanıp yada dampasız kullanıp sorun yaşamayan varmıdır acaba
x20 içinde tecrübe aktarımına ihtiyaç var dampa konusunda
dampa düşmanı...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ben dampayla kullanıyorum 1000lerce atış yapıldı şuan için sıkıntı yok
aynen Katılıyorum.
-
X20de tek parça ayakla 4-16x40 stoeger dürbün kullandım.
Şuan atac kullanıyorum, hawke 3-9x40 ile çift parça stoeger ayak var.İki tüfekte de sorun yaşamadım.
-
Çoğunlukla forumdaki yorumlara göre başlarken dampa kulanmak durumunda kalıyoruz. Bu konuda bir çok tecrübe paylaşılmış magnum sınıfı yaylılarda dampa şart gibi gözüküyor. Özelikle Mod 125 çok tartışılıp değerlendirilmiş ancak bir alt magnum olmayan silahlarda dampa kullanıp kullanmama konusunda daha çok tecrübeler paylaşımı olsa iyi olur. özeliklede dampa kullanmayıp sorun yaşanmıyorsa
-
bende dampasız kullanıyorum tüm magnum yaylılarımı 1000 lerce atışı bende yaptım ne ayar bozulması ne bişey hiç birinde en ufak falso yok
-
yani aslında dampadaki şık ama pahalı sistemin bir anadolu versiyonudur tek parça ayak ve lastik..
Bunu uzun süredir lastik ve tek parça ayakla kullanan arkadaşları dikkate alırsak, iyi bir bağlantı ile olmayacak iş değil..
-
Demokraside çareler tükenmez gibi biraz oldu. Önemli olan çözüm olması. Eğer çözümse bir tercih meselesi olur Dampa.
-
X20 Suppressor ile 4-16X40 Stoeger dürbünü, tek parça stoperli ayakla dağıttım. Dampa kullanmamak pişmanlıktır. 100 TL den kaçmayaksın, dürbünü mundar etmeyeceksin. Ayar filan çok önemli değil yoksa.
-
Dürbün duruyormu mercekleri kırık değilse hallederiz hocam
-
Artıkıl gitti abi mercek ler sağlam, içini açınca gaz da gitti doğal olarak. Elemanın birine gönderdim istedi, ne yaptı hiç bilmiyorum. Boşver ya canım sağ olsun. Ücretli tecrübe edinmiş oldum
-
Tek parça dürbün kullanıyorsanız ,ayak ile dürbünün temas noktalarına şambrel lastiği koymanızı tavsiye ederim.
-
Acaba Yaylı hatsan serilerinde olduğu kadar vortexlerde de dampa ihtiyacı varmı? At 44 düşünüyordum,arazide vortex ile daha rahat olabileceğimi düşünerek aldım,ne olur beni pişmanlıklara sürüklemeyin
-
Dostum keyfine bak bu tarz şeylrle kafanı yorma
-
Konu tekrar açılmışken bende birşey sormak isterim peki orta sınıf yaylılarda küçük çaplı dürbün kullanırsak (3-9x32 gibi) dampa istermi yoksa tek veya çift parça ayaklar yeterlimidir? Daha dürbün kullanmadım 3-9x32 dürbün ve tek parça ayak düşünüyorum.
-
Bende yeri gelmişken ifade etmek isterimki forumda aradığınız soruya mukabil gelecek pek çok başlık mevcut ufak bir araştırmayla istediğiniz neticeye varacağınızı düşünüyorum..
-
Stoeger X20 Suppressor 5.5mm , tek parça Stoeger ayak ile , Stoeger 4-16X42 dürbünü dağıttı.
-