Ülkemizde teknik servisi olmayan bir marka için güzel bir paylaşım olmuş tebrik ederim.
Kalibrgun-Cricketi Söktüm
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Teknik servise gerek yok teknik servis gibi arkadaşlarımız var ellerinden gelmiycek iş yok.
Paylaşımda çok güzel olmuş elinize sağlık. -
Kaliteli pcp lerde kullanmasını bildikten sonra en çok o-ring arızası olur o da hallolmayacak birşey değil.
-
Mükemmel bir çalışma ve bizim için de resimli bir manuel olmuş... Tebrikler. O-ring leri ne tür malzemeden seçim yaptınız?
Ellerinize sağlık...... -
Ellerinize sağlık güzel bir çalışma olmuş ...
-
Öncelikle gerçekten mükemmel çalışma olmuşelinize sağlık.Bbendede 6.35 var.6 .resimdeki tüpteki o sıvı çıkması benim cricettede var.ama kontrol ediyorum tüp basıncı 2-3 hafta baktım düşmedi ayrıca regülatörde normal çalışıyor.bu durum neden neden kaynaklanıyor o bölge regülatörün neresi yada bu durum ne gibi sıkıntılar yaratabilir?Bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.İyi akşamlar
-
Elinize saglık.. Criket kullanıcısı olarak bizlere oldukca faydalı bir paylasımda bulundunuz...
Bu arada Türkiye'de firma /temsilcisi olmasada "Criket Manuel"ini olusturmusunuz...
Cok tesekkurler..... -
Elinize sağlık, güzel paylaşım olmuş.
-
Forumdaki en detaylı inceleme ve söküm bilgileri yer almakta elinize kolunuza sağlık..
-
elinize sağlık.
-
elinize sağlık. Birde söktükten sonra parça artırmak var ya insanın psikolojisini alt üst eden bir duygu.
-