Hatsanın 2014 de çıkaracağı Quiet Energy Serisi PCPler. Normal modellere yeni bir moderatör eklenmiş sanırım.
http://www.airguntube.com/video/The_New_Quiet_Energy_Series_from_Hatsan_-_Hatsan_PCPs_go_Quiet
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Hatsanın 2014 de çıkaracağı Quiet Energy Serisi PCPler. Normal modellere yeni bir moderatör eklenmiş sanırım.
http://www.airguntube.com/video/The_New_Quiet_Energy_Series_from_Hatsan_-_Hatsan_PCPs_go_Quiet
yenimi çıkmış acaba
yenimi çıkmış acaba
Evet, bu yeni moderatör eskilere göre %50 daha iyiymiş.
2014 us ise bu video 2015 de tr de olur inşallah.
komik ya bu hatsan neden böyle
Bizde yeni pcp çıkarır diyorduk:D At-44AQ modeli hayırlı olsun:D
Pardon EQ muş:D
Bizde yeni pcp çıkarır diyorduk:D At-44AQ modeli hayırlı olsun:D
Dogan senin yeni model daha anlamlı galiba
Doğan görünümlü şahinmi oluyor bu şimdi
Cam kolları elektrikli otomatik
İsteseler neler üretirler de ,tasarım bölümünde çalışanlarda iş yok.
Beni alsalar 3 ay bedava çalışırız:) Yıl olucak 2020 Yeni model çıkar At-44_wx_Lw_Reg_x20_fmj_gg-Wtf_qq_BB:D
hatsan bu regülatör olayını standart yapmadığı sürece benim gözümde yerinde sayıyor demektir.Yoksa yanılıyor muyum.tamam tüfekler güçlü isabeti de iyi ama en az 60 tane stabil atsak olmaz mı !
Regulatör olayı Aa veya fxte bile standart değil ama kalitesinden kimse şüphe etmez (genel olarak) hatsan standart üretim yapabildiği gün olmuş demektir at44var 50tek delik at44var 3cm grup kalite kontrol ve tasarım işinin üzerine düşseler çok daha güzel olacak.
Regulatör olayı Aa veya fxte bile standart değil ama kalitesinden kimse şüphe etmez (genel olarak) hatsan standart üretim yapabildiği gün olmuş demektir at44var 50tek delik at44var 3cm grup kalite kontrol ve tasarım işinin üzerine düşseler çok daha güzel olacak.
evet standart üretimi unutmuşum ama eksiklerini mükemmel servis anlayışıyla gideriyorlar.
bu mu yenilik bi moderator takmıslar bu kadar mı ayıp ya hatsan zaten at 44 970 hızda 30 atıs yapıyor fabrika cıkısında isabeti desen namlusu standart değil lw namlusu alıyorsun normal namludan beter normal namlu alıyorsun lw halt etmiş bi standart yok su at 44 bi regülator getirseler ve namluyu ve diğer parçaları standart yapsınlar olay biter ithal silaha gerek bile kalmaz adam gibi regülatorlu standartlarlaşmış namlulu bi at 44 1500 tl ye satsınlar bakalım ithal tüfek alınıyor mu
bu mu yenilik bi moderator takmıslar bu kadar mı ayıp ya hatsan zaten at 44 970 hızda 30 atıs yapıyor fabrika cıkısında isabeti desen namlusu standart değil lw namlusu alıyorsun normal namludan beter normal namlu alıyorsun lw halt etmiş bi standart yok su at 44 bi regülator getirseler ve namluyu ve diğer parçaları standart yapsınlar olay biter ithal silaha gerek bile kalmaz adam gibi regülatorlu standartlarlaşmış namlulu bi at 44 1500 tl ye satsınlar bakalım ithal tüfek alınıyor mu
Hatsan şu an o fiyata 125 barda ayarlı regülatörü olan 16 graini 900 fps hızla ve max 3-5 fps gibi sapma ile stabil 50-60 atış yaptıran bir tüfek yapsa piyasayı duman eder. Akıllarında ne var merak ediyorum.
Mesela, AA ve Weihrauch belli modelleri var ve bunları çok zor değiştiriyor. Hatsan dan devamlı yenilik beklemekdense, hw100 veya s510 gibi sağlam bir model yapıp yerinde saysa daha iyi olur. Galatian modelleri belkide bu başarıyı gösterir. Şu ana kadar izlenimlere göre kalite standartı yüksek bir hali var.