arkadaşlar gamonun eski tip sert tetik sistemleri ile yeni tip sat tetik sistemleri birbirine uyumlu mu acaba. uzun zamandır sarı tetik diye tabir edilen tetikten arayıp bulamadıktan sonra bir de bunu araştırmayı düşünüyorum.
gamo tetikleri
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
arkadaşlar gamonun eski tip sert tetik sistemleri ile yeni tip sat tetik sistemleri birbirine uyumlu mu acaba. uzun zamandır sarı tetik diye tabir edilen tetikten arayıp bulamadıktan sonra bir de bunu araştırmayı düşünüyorum.
eski gamolarla uyumlu mu bilmiyorum tek satılmadını biliyorum tek olarak satılmadığını biliyorum yani sat tetikli modellerinden almanız gerekebilir -
Onu bilmiyorum ama tetiği değiştirmek istiyorsanız ihtiyacınız olan tetik bu derim.
-
peki konu tetikten açılmış iken, konu sahibinin izni ile, bu hatsanın sas dediği tetik grubunu satın alabiliyormuyuz yada bulabilirmiyiz ayrıca.. bi fikriniz varmı..
-
Sayın valibey, bir hatsanın fabrikasını arayın derim. Onun dışında çıkma parça olmadıktan sonra imkansız gibi birşey bulmak.
-
haklısınız, aksi halde yenisini bulmak mümkün değil galiba, eski tüfeğe uydurabilirmiyiz diye düşündümde..
teşekkürler.