Arkadaşlar hafta sonu at44 'le gamo ts-22 gr. ağırlığındaki saçmalarla atışlarımda 40-50 metre arası atışlarda gayet iyi sonuçlar aldım. Lakin mesafeyi 80-90 metrelere çekince saçmanın bazen öne düştüğünü hedefe ulaşamadığını gördüm. Merak ettiğim 22 gr. saçmalar yakın mesafe 15,4 gr. saçmalar uzak mesafe atışları için mi kullanılır?
AT44 ve Gamo ts-22
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sapmalarin artmasini sebebi peletlerin agirlik, capaklilik ve ufak hatalardan dolayi olmakta...
Jsb 18 ve 16 grain deneyin kesin memnun kalirsiniz -
Yani uzak mesafe atışlarında 14gr, 16gr. gibi saçma kullanmam gerekir?
-
Sanırım AT44 ler ts22 yi seviyor. Bende dediginiz gibi yakin mesafelerde cok cok iyi sonuclar aliyorum ama 80 90 metrelerde sapma oluyor. Kardeşiminde dediği gibi buda üretiminden kaynaklanıyor sanırım.
-
Sanırım AT44 ler ts22 yi seviyor. Bende dediginiz gibi yakin mesafelerde cok cok iyi sonuclar aliyorum ama 80 90 metrelerde sapma oluyor. Kardeşiminde dediği gibi buda üretiminden kaynaklanıyor sanırım.
peki 80-90 metre atışlarında ne kullanıyorsunuz?
-
18 dedim abi 14 degil 18 uzun mesafe icin iyi olur. Daha uzaga solid 25-27 grain ince mehmet oneriyorum
Tecrubeyle sabit... -
18 dedim abi 14 degil 18 uzun mesafe icin iyi olur. Daha uzaga solid 25-27 grain ince mehmet oneriyorum
Tecrubeyle sabit... -
Bundan sonraki sipariş ince mehmet olacak o zaman
-
jsb ile gamo arasında ciddi kalite farkı var insan kullandıkça bunun dahada iyi farkına varıyor
-
- Resmi Gönderi
ağabey at44 için biçilmiş pellet 18 grain