Erdinc bu hobide maharetin tufekten cok aticida oldugunun en guzel ornegidir
Yeni FT silahları törenle kullanıma alındı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Erdinc bu hobide maharetin tufekten cok aticida oldugunun en guzel ornegidir
Katılıyorum Emre
ayrıca farkettim ki yarışmalarda çok hedef vuranlar forumlarda az konuşanlar oluyor, böyle bir mekanizmanın varlığına gerçekten inanıyorum bundan sonra bende forumlarda az konuşacağım belki yarışmalarda çok hedef vururum -
Aman Emre abiler yanlış anlaşılmasın,kimsenin atıcılığına laf etmek haddim değil hele ki Erdinç'inkine asla.sadece şampiyona biraz takılmak istedim.
-
Aman Emre abiler yanlış anlaşılmasın,kimsenin atıcılığına laf etmek haddim değil hele ki Erdinç'inkine asla.sadece şampiyona biraz takılmak istedim.
Estağfurullah Erhan bey benimde lafım ortaya zaten
-
Kimseye laf caktigimiz felan yok aman yanlis anlasilmayalim Soylemeye calistigimiz elimizdeki tufeklerin hicbirisi isabet anlaminda kotu degil geriye sadece hakkini vermek kaliyor
-
Emre Abi benim kiz 2 yasini bitirdi yeni ve cok hareketli, blgisayar acmak pek mumkun olmuyor maalesef. Cepten girebiliyorum cogu zaman ve cepten yazmak iskence gibi geliyor ama elimden geldigince formu takip ediyor biseyler yazmaya calisiyorum. tezin yanlis bence
-
Emre Abi benim kiz 2 yasini bitirdi yeni ve cok hareketli, blgisayar acmak pek mumkun olmuyor maalesef. Cepten girebiliyorum cogu zaman ve cepten yazmak iskence gibi geliyor ama elimden geldigince formu takip ediyor biseyler yazmaya calisiyorum. tezin yanlis bence
Hangi tez yanlis
-
kostok tezi
-
Kostok abi ikinci tur 19 attın, sen bol bol yaz abi.
-
Tüfekleriniz. Hayırlı olsun.Yav millet. 4,5 döndü ft tüfeğine 12 fps ye döndü biz tam tersi 7,62 aldık olacak işmi.:)
-
Kostok abi ikinci tur 19 attın, sen bol bol yaz abi.
Levent cim 19 vuramadim 18 vurdum ikinci tur, kusursuz hazirlanmis hw100 unu benimle paylastigin icin tekrar tesekkur ederim...
-
Benim aklımda 19 kalmış, lafı olmaz abi.
-
bugün bende MPRyi 11.5fpe ye indirdim. 8.44jsb leri 780fps ile atıyor. Ses azaldı, hava tüketimi azaldı
-
bugün bende MPRyi 11.5fpe ye indirdim. 8.44jsb leri 780fps ile atıyor. Ses azaldı, hava tüketimi azaldı
4,5 ta 8.44 jsb ile 780fps candir
-