Merhabalar...
Bugun tufegimi deneme sansini yakaladim.4 mm uzun allen alarak gucu 1.25 tur acarak ( 16 grain jsb kullanmak amaciyla bu hiza dusurdum) denedim...
Sonuclar inanilmaz hosuma gitti.
195 bar dan 160-165 bara 22 atis yapti...
Gruplar 5 mm --6 mm --7 mm
Pellet htsn jsb 15.89 grain...
Hatsan @t 44 5.5 not lw :) 12 metre test
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
- Resmi Gönderi
çok başarılı dostum moderatörsüz gürlemiyor mu evde
-
Muzigi actim kanka gurleyemedi
-
kafa avcısı senin silahın namlusu ne kadar uzunluğu
-
Güzel grupmanlar, eline sğalık. Evde atış için 12m alan olması güzel bir şey tabi
-
kafa avcısı senin silahın namlusu ne kadar uzunluğu
Dıştan ölçtüm 43 cm .pelet iticiye kadar olan kısım kac cm bilmiyorum. ama hatsan katalogunda yazdıgı gibi 49.5 cm değil...Güzel grupmanlar, eline sğalık. Evde atış için 12m alan olması güzel bir şey tabi
evet o yonden sanslıyım uzun bir kordor ve 2 odayı birleştiriyorum
-
gurupmanlar gayet başarılı
-
Sizin kac cm boyunda namlunuz gorkem abi
-
vallah benimde 49 cm ama ölçmedim.
-
Olcup bilgilendirirmisiniz?
-
en yakın zmanda ölçüp bilgilendirecem seni.şuan metre nerde hiç bilmiyorum komşuya verdik galiba.senin tüfeğinin daha doğrusu tüpün üstünü yağladın oldumu hiçç
-
gres ile yağlayacagım görünen aksamı ... daha yaglamadım
-
slikon gres yağı ilemi
-
kırmızı gres var elimde.ve adını bilmediğim degişik viskozitelerde birkaç tip yağ var...henüz karar vermedim aslında.ve bir diğer düşüncemde yaglamadan dışını carbon fiber görünümlü folyo ile kaplamak... bunun sonucu hava ile temas kesilip paslanma sıfıra ıner..
-
ben fabrikada genelde metallere ince yağ kullanırız.paslanmasın diye.askerdede tüfekleri bakımını ince yağlarla yapardık
-
tekrar yağlama periyodunu arttırmak için daha yüksek viskoziteli yağlar kullanmak geldi aklıma ..sıksık yağlamalarda ince yağ daha mantıklı tabiki
-
Ellerine sağlık Metehan.