Arkadaşlar ben 4 gün önce hatsan mod 85 aldım bipod + kayış +optima 3-9*32 dürbünü 330 tl ye aldım ama bu forumu yeni keşfettim sizce bu tüfek nasıldır?
Hatsan mod 85 Sniper
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
kullanmadım ama
Hatsan mod 95 - mod 99 - mod 85 - mod 80 - striker edge - striker 1000 - striker 1000 x - mod 70 - airmax alfamax
çıkış hızları isabetleri aynıdır.
arada tasarım ve ufak farklılıklar vardır. -
Isabet konusunda emin misiniz?
-
ben ekim ayında mod 85 i optima 3-9x32 dürbün,kılıf,bipod,saçma ve yağ ile 250 tl ye almıştım şuan biraz daha fazla olabilir fiyatlar yakın zamanda zam geldi ancak siz pahalıya almışsınız
tüfeğe gelirsek isabeti iyi gücüde iyi ancak kısa sürede plastik kundak solup renk değiştirdi -
İade edip Mod 99 almanı kesinlikle öneririm.
7 gün içinde iade etme hakkın var yasalara göre...
ceviz kundağın tadı başka, mod 99 un yakışıklılığı daha başka -
mod 85 ve mo 99 u kullandım kalite oalrakta fark var aralarında bende mod 99 u tavsiye ederim
-
Arkadaşlar benim aldığım yerde mod 99 yok benim merak ettiğim bu tüfeğin sınırları mesafe olarak.
-
Ayrıca mod 85 ile mod 85 sniper aynı değil
-
Ayrıca mod 85 ile mod 85 sniper aynı değil
imzama bakarsan mod 85 sniper yazıyor kullanmdığım hvalı silahlar arasında sordun yol göstermeye çalıştık aldığın yer pahalıya satmış sana tavsiyem iade et para al sonra başka yerden mod 99 alırsın -
imzama bakarsan mod 85 sniper yazıyor kullanmdığım hvalı silahlar arasında sordun yol göstermeye çalıştık aldığın yer pahalıya satmış sana tavsiyem iade et para al sonra başka yerden mod 99 alırsın
az önce kontrol ettim fiyatı çok artmış piyasası senin aldığın fiyatta pahalıya almamışsın yani ben mod 99 u zam gelmeden almışım iyi olmuş -
Tamam kardeşim ben belki bilmiyorsundur diye söyledim benim merak ettiğim dürbünle 100 m sen şişe vurulabilir mi?
-
optima 3-9x32 ile mi çok zor ve o mesafeler için kaliteli dürbün ve dampa ayak alman lazım gerçi mesafe ve dürbünün kalitesi fark etmez dampa her türlü alman lazım aksi halde dürbünün ömrü kısa olur sarsıntıdan dolayı hobiye hoş geldin daha uğraşacağın çok konu var forumu detaylı olarak incelemeni tavsiye ederim aklına gelen gelmeyen her türlü sorunun cevabı forumda daha önce defalarca kez tartısıldı bu arada ben 87 liyim aramızda 10 yaş var
tüfek 100 m den sişeyi vurabilecek güçte tabi biraz şişenin üstüne nişan almak lazım -
Tamam çok saol abicim ben inceliyorum forumu.
-
Mod 85 Sniperla, mod99 - mod 95 gibi modeller arasında güç isabet farkı yoktur, ahşap - plastik farkı vardır sadece. Yanındaki hediyelerle güzel bir tüfek almışsın iyi günlerde kullan.
-
Mod 85 Sniperla, mod99 - mod 95 gibi modeller arasında güç isabet farkı yoktur, ahşap - plastik farkı vardır sadece. Yanındaki hediyelerle güzel bir tüfek almışsın iyi günlerde kullan.
mod 85 sniper ve mod 99 u kullanmış biri olarak söylüyorum ikisinin arasında kalite farkıda var en basit örnek olarak emniyetleri farklı 85 sniperin emniyeti plastik ve bendeki kısa sürede içten kırıldı
güç olarak pek fark yok isabetide iyi