Salı günü 2. vizeler var maalesef eve kapandım haliyle... Ayın 7sinden sonra birgün belirleyelim sana da uyarsa?
Tamamdir haberleselim. Basarilar..
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Salı günü 2. vizeler var maalesef eve kapandım haliyle... Ayın 7sinden sonra birgün belirleyelim sana da uyarsa?
uygunsa bana da haber edin çayınızı içmeye uğrarım =)
arkadaşlar bir abimizin Beypazarında 20000 hektarlık bir yeri var. kendisi kamp yeri olarak restore ediyor. reklasyon boş zamanları geçirme hobi kampı olacak. nisan ayında faaliyete geçecekmiş.dün yine konuştuk.
link ve fotoğrafları sizinle paylaşacağım.
uygunsa bana da haber edin çayınızı içmeye uğrarım =)
Direk atis yapmaya ugra kardesim bizim tufekler ne gune duruyor:)
Haberinizi bekliyorum =)
Arkadaşlar yokmu atışa giden .
bizim dükkan 2. kattan 40-300 metre arası atış alanı..
Uygun bir yer bilen varsa nokta belirleyelim arkadaşlar.
Biraz uzak ama eryamanda yer dusunurseniz ben hazırım =)
Ben incekte atis yapiyorum. Baya genis uzun bir arazi var orada. Kimsecikler yok. Yalniz tek sorun, gerci bircok kisinin ortak sorunu arac. Arac bulunursa ya da gunubirlik ortaklasa bir arac kiralanirsa transporter yada doblo gibi... bulusma daha kolay ayarlanabilir diye dusunuyorum.
Ben incekte atis yapiyorum. Baya genis uzun bir arazi var orada. Kimsecikler yok. Yalniz tek sorun, gerci bircok kisinin ortak sorunu arac. Arac bulunursa ya da gunubirlik ortaklasa bir arac kiralanirsa transporter yada doblo gibi... bulusma daha kolay ayarlanabilir diye dusunuyorum.
+11111 kesinlikle katiliyorum. Bana her turlu uyar =)
bizim dükkan 2. kattan 40-300 metre arası atış alanı..
Sizin dukkan nerede?:)