evet arkadaşlar bugün sinema için gşuma giittiğim antares avm de 10 metre havali tabancca tüfek poligonuna gittim ve asg bersa bp9cc tabanca ile atış yaptm ama diyelebilirim ki tabanca hoşuma gitmedi tetik istinadı çok fazla tetiği ezeyim derken nişanı bozuyorsunuz sanırım bu tabaanca blowbackli tabacna kategorisinde en alt sıralarda çünkü birde ilk atışım çok berbattı sanırım kağıdın en kötü atışıydı zaten çoğu kötüydü ama sanırım 2 atışım muhteşemdi sonra tetiği ezeyim derken nişanım bozuldu 10 metreden kağıtta sanırım a3 kağıdının yarısı kadardı ama nişan alıcam diye yoruldum ve elim titremeye başladı sonra zaten koyverdim atışları gitti birde arkadaşın ban ilk verdiği tabanca çift renkliydi bir tane attım sonra tetiğe basıyom basıyom patlamıyo adama dedim adam iyice bas dedi tetiği sona yapıştırdım patlamıo adam aldı vurdu falan namluya iki tane bilye sıkışmış gitti siyah olanı getirdi ama kısacası param boşa gitti 18 atışa 10 tl verdim bir dahda gitmem silahlar kullana kullana yıpranmış insan bari bir a4 kağıdı koyar dimi işte buda o dağınık grupman bunu yayınlamak içime dokunuyor ama
[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/eXER60.jpg] neyseki 2 .atışta iyi yere çakmışımda tek tessellim o oldu