ben hala kararsızım araştıra araştıra tüfek almaktan vaz geçtim oysa 1 tane bile kullanmadım. cahillik mutlulukmu gerçekten?ben bilmiyom varmı acaba yoksada olmalı neden otomatik havalı olmasın.bence yoksa kayıp belki o zaman alırım. çünkü okuya okuya sanki forumdaki her silahı kullanmış gibi kendimi yorgun hissediyom.gözümü kapatıp araştırmadan alsaydım ne güzel kullanıyor olurdum şimdi o değil ,bu değil diye geziyom.neyse umarım otomatiği yaparlar yoksa ben kullanamıcam.
otomatik havalı olamazmı?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
FX Revolution öneririm...
-
-
çok güzel
-
mükemmel bi şey.. ellerine sağlık
-
evet var böyle silahlar, yarım otomatik yahut tam otomatik ama bunların güçleri düşük oluyor.
-
FX Revolution öneririm
FX Revolution öneririm...
bu da çok güzel olmaması abes olurdu ben cahil halimle nasıl olmaz diyorum bal gibide olurmuş sanırım olmaz diye bir şey yok. -
https://www.youtube.com/watch?v=FvW_c3FK1Zk
güzel çalışma
Sanırım mekanizmayı kurması için ayrı bir tüp kullanılmış.
-
evet var böyle pcpler. daha havalı tüfekler çokkk gelişecek demedi demeyin büyük ihtimalle ilerki zamanlarda ruhsatla satılır
-
Sanırım mekanizmayı kurması için ayrı bir tüp kullanılmış.
bildiğim kadarı ile elektrik motoru ile kuruyor airsoft aeg silahlara benzer sistem ülkemize gelirse fiyatı ne olur ve havamı dayanır bu makinalara kullanmak son derece zevklidir o ayrı -
evet var böyle pcpler. daha havalı tüfekler çokkk gelişecek demedi demeyin büyük ihtimalle ilerki zamanlarda ruhsatla satılır
Genel Havalı silahların tarihi
bu konuyu okumanı tavsiye ederim havalı silahlar ateşli silahların gölgesinde kalmış fazla ilerleme kayededilememiş oysaki bilinen ilk havalı silahın tarihi 1580 lere kadar uzanır. -
Evanix'leri inceleyin. Bir çok yarı ve tam otomatik modeli var. Youtube'da videolarını bulabilirsiniz:
http://youtube.com/results?q=evanix%20automatic&sm=1 -
Belt Fed Full Auto .22 Pellet Air Gun bu modeli kullanan hakkında bilgisi olan var mı?
-
Evanix fx ve enson duydum cricetin böyle bir modeli geliyormuş arıza yüzdesi daha fazla diye biliorum ama ben kolçak taraftarıım böyle sakır şukur ayrı bir havasi oluyor. Motivasyonum zirve yapıyor. İlla otomatik ihtiyacim olursa da mod ladığım 1077 mi kullanıyorum
-
Belt Fed Full Auto .22 Pellet Air Gun bu modeli kullanan hakkında bilgisi olan var mı?
mükemmel desem sahsi elinize sağlık sayın kerberos
-
ne desem zevkler farklıdır artık sarjorlu silahlar bile bana itici geliyor tekli yükleme daha rahat konsante oluyorsun daha isabetli oluyor ayrıca tekli yüklerken pelletin etek ezilme olayı daha az oldugu
-
''STEYR Hunting 5 Automatic'' bi bakın derim..
-
Evanix speed modeli olayı bitirmiş. şahsen bende tek tek saçma koy at hoşlanmadığım bir şeydir. semi -auto tadından yenmez : ) gerçi bunlara hava dayanmaz, birde arkasına pil takılıyor.
-
Hocam o değil hepiniz izlemişsinizdir bir video var pet şişedenn full auto air guns diye ben bittim bundan yapacam
-
hangisi hocam video var mı ?
-