Hayırlı olsun..
Yeni Tüfeğim Cricket 5.5
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Of of of çokk yakışıklı hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle. Bebek gibi yatıyor
-
hayırlı olsun. kazasız belasız kullanın inşallah.
-
güle güle kullanın, hayırlı olsun
Teşekkür ederim.
Çok güzel bir set güzel günlerde kullan Dostum. Uzun mesafe atışlarını Bende bekliyorum.
Eksik olmayın hocam. Az ağrıtmadım başınızı satın alma sürecinde
Hayırlı olsun. Kaza beladan uzak....
Teşekkür ederim. Önce güvenlik, kesinlikle...
Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
Teşekkür ederim.
Zevkle kullanmanız dileği ile... Çok güzel bir duygudur insanların hayallerini gerçekleştirmesi
Sağ olun. Daha önce de dediğim gibi umarım bu hobiye gönül veren herkes bir gün hayalindeki tüfeğe kavuşur.
Hayırlı olsun..
Teşekkürler hocam.
Of of of çokk yakışıklı hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle. Bebek gibi yatıyor
Çok teşekkür ederim.
hayırlı olsun. kazasız belasız kullanın inşallah.
Sağ olun hocam.
İyi dilekte bulunan herkese çok teşekkür ederim. Eksik olmayın.
-
erdem öncelikle kazasız belasız kullanmak nasıb etsin tekrardan hayır olsun güzel tüfegin isabetine deyinmeye gerekyok herşey ortada herşey gönlünce olsun
-
erdem öncelikle kazasız belasız kullanmak nasıb etsin tekrardan hayır olsun güzel tüfegin isabetine deyinmeye gerekyok herşey ortada herşey gönlünce olsun
Çok sağ ol Adem Abim. Eksik olma. Göstermiş olduğun ilgi için sonsuz teşekkürler.
-
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah
-
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah
Teşekkür ederim. Amin
-
hayırlı olsun.
-
hayırlı olsun.
Teşekkür ederim Latif Abi.
-
hayırlı olsun kazasız belasız cricket ler çoğalıyor..
-
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
-
Pişman olmayacağına eminim,hayırlı olsun.çok keyifli bir makina çokkk.
-
hayırlı olsun kazasız belasız cricket ler çoğalıyor..
Teşekkür ederim.
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
Sağ olun.
Selamlar.
-
Pişman olmayacağına eminim,hayırlı olsun.çok keyifli bir makina çokkk.
Sağ ol Erhan Abi. Senin imzanın da hızına yetişemiyoruz Biz bobcat incelemesi beklerken lg 110'a dönmüş
-
iyi günlerde kullan. Harika bir set olmus.
-
iyi günlerde kullan. Harika bir set olmus.
Sağ ol Akif Abi.
-
Atış yaptığımda beni kendine hayran bırakan bir tüfekti cricket.Çok güzel bir set yapmışsın güle güle kullan.
-
Atış yaptığımda beni kendine hayran bırakan bir tüfekti cricket.Çok güzel bir set yapmışsın güle güle kullan.
Teşekkür ederim hocam.
-
hayırlısı olsun..ruzgarsız gunlerde benım anlamadığım bu fiyatlara tüfek satarlar neden yanında bir taşıma çantası vermezler
-