hayırlısı olsun..ruzgarsız gunlerde benım anlamadığım bu fiyatlara tüfek satarlar neden yanında bir taşıma çantası vermezler
Teşekkür ederim. Valla iyi ki Adem Abi var Bu tüfeğin şekline uygun kılıf benim bildiğim kadarıyla Türkiye'de başka yok.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
hayırlısı olsun..ruzgarsız gunlerde benım anlamadığım bu fiyatlara tüfek satarlar neden yanında bir taşıma çantası vermezler
Teşekkür ederim. Valla iyi ki Adem Abi var Bu tüfeğin şekline uygun kılıf benim bildiğim kadarıyla Türkiye'de başka yok.
hayılrı olsun bu versiyonun görünüşüne hastayım kalitesi zaten biliniyor
hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız atışlar.
Sağ ol Erhan Abi. Senin imzanın da hızına yetişemiyoruz Biz bobcat incelemesi beklerken lg 110'a dönmüş
bobcat hala beklemede gelince paylaşacagım tabiki.
Vay vay yilan gibi mest oldum
Hayırlı olsun. İyi günlerde keyifle kullan.
Çok güzel bir set dizmişssin.Atığını vurmak kadar güzel bir duygu yoktur.60 metre grupmanların da çok iyi.Daha ne olsun?
Hayırlı olsun çok güzel set olmuş. İyi günlerde kullanın. Grupmanlar da gayet başarılı tebrikler.
Hayırlı olsun. Kazasız, belasız isabetli atışlar dilerim. Her şeyiyle dört dörtlük bir set olmuş.
hayılrı olsun bu versiyonun görünüşüne hastayım kalitesi zaten biliniyor
hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız atışlar.
Vay vay yilan gibi mest oldum
Hayırlı olsun. İyi günlerde keyifle kullan.
Çok güzel bir set dizmişssin.Atığını vurmak kadar güzel bir duygu yoktur.60 metre grupmanların da çok iyi.Daha ne olsun?
Hayırlı olsun çok güzel set olmuş. İyi günlerde kullanın. Grupmanlar da gayet başarılı tebrikler.
Hayırlı olsun. Kazasız, belasız isabetli atışlar dilerim. Her şeyiyle dört dörtlük bir set olmuş.
İyi dilekte bulunan herkese çok teşekkür ederim. Eksik olmayın.
Saygılar
Yeni silahın hayırlı uğurlu olsun. Çok doğru bir seçim yapmışsın. Maşallah diyelim de nazar değmesin...
Kazasız belasız kullan
Yeni silahın hayırlı uğurlu olsun. Çok doğru bir seçim yapmışsın. Maşallah diyelim de nazar değmesin...
Kazasız belasız kullan
Teşekkür ederim. Cricketi söküp taktığınız fotoğraf anlatımlı konu için ayrıca teşekkürler FAC moda geçirmek için çekiç yayını nasıl değiştireceğimi sizin anlatımınız ile anlamıştım. ( segman pensi )
Hayırlı olsun. Güzel bir seçim olmuş.
Hayırlı olsun çok güzel set iyi günlerde kullanın.
Hayırlı olsun. Güzel bir seçim olmuş.
Hayırlı olsun çok güzel set iyi günlerde kullanın.
Teşekkürler.
İsabetli bir seçim olmuş hayırlı olsun.