Hafta sonu izmir de atış yapmak isteyen olur mu?
İzmir de atış talimi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ben varım lisans diye diretmesseniz
-
Benim de daha lisansım gelmedi ki
Bakalım kaç kişi toplanacak -
hafta sonu için musaitim yer için birşey düşünüldümü
-
Yarin sabah Karagoldeyiz bekleriz
-
orası çok uzak ulaşım zor
-
Karagöl için lisans zorunluluğu var mı?
-
Karagöl için lisans zorunluluğu var mı?
Hayir
-
izmirli arkadaslarım..scuba tupunuzu nerde dolduruyorsunuz?? çınar gaz baya gaz kaçıyorda...25 tl dolum yapıyor.yokmu başka bıyer ??
-
25 iyimiş millet 35 e dolduruyor diye biliyorum
-
25 iyimiş millet 35 e dolduruyor diye biliyorum
millet 15 e dolduruyormuş
-
15 e dolduran varsa toplu herkes oraya götürsün.
çınarlıdaki güneş gaz izmir de bu işin tekeli, isteseniz de istemeseniz de seve sevee.. oraya götürüyoruz... -
toplanıp bı kompresor alalım en guzelı
-
Arkadaşlar bende İzmir'den yeni üyeyim
havaların biraz biraz ısındığı şu günlerde birlikte bir organizasyon yapılabilir
İzmirliler olarak grubumuzun olmadığını da görüyorum varsa da etkin değiller yada formda yazan yok
bilenlerin yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler..
-
Cumartesi Gaziemir Sarnıç'taki buluşma yerini biliyorsanız bekleriz.
-
Sarnıçtaki yer ve buluşma saati için ayrıntı verebilir misiniz?
Bir diğer konu da tüp doldurma. Ben dün güneş gaz da doldurdum 35 tl. Dalış merkezlerindeki kompressörler bu iş için uygun değil midir? -
Ben yarın saat 09:00 da Yörem Börek'te olacağım. 09:30 gibi atış alanına geçerim. Bilmeyenler için yolu bir kez daha tarif edeyim:
Şehir merkezinden Gaziemir Adnan Menderes Havalimanına giderken Sarnıç yönüne ayrılmak için sağda kalıp ilk ışıkları geçtikten sonra sola dönülüyor. Köprünün üstünden demiryolu hattını geçtikten sonra havalimanı pist başı sağımızda kalacak şekilde yaklaşık 1 km. ilerliyoruz. İlk büyük döner kavşaktan sola dönüp benzin istasyonu sağımızda kalacak şekilde 300 metre ilerleyince sağ kolda Yörem Börek binasını göreceksiniz.
Direk alana gitmek için Yörem Börek'ten sonra bir yere sapmadan 1 km kadar ilerleyin. Karşınıza İstikbal Mobilya binası çıkacak. Sağa döndüğünüzde İstikbal solunuzda kalacak. 50 metre içinde İstikbal'in duvarı biter bitmez sola sapın. 900 metre ilerleyince Yüksek gerilim hatlarına varacaksınız. Sağa doğru dönüp 500 metre boyunca elektrik hatlarını takip edin. Küçük bir köprü ve spray boyalı taşlar göreceksiniz. Sola sapıp işaretli taşları takip ederek 300 metre daha ilerleyince atış alanına varacaksınız:
Tüp konusundaki sorunuza gelince, eğer tüpünüzün kullanım basıncı 200 bar ise dalış merkezleri uygundur. 300 bar için uygun ekipmanları olmayabilir, olsa bile risk almak istemeyebilirler.
Gelecek arkadaşlarla yarın görüşürüz.
-
ben muhtemelen 9 da yöremde olurum,
yakamıza kırmızı karanfil takalım arkadaşlar -
Tup dolum fiyatlariniz biraz pahaliymis
Eskisehir de belediyeden 18 tl ye alinan makbuzla itfaiyeden dolum yaptirilabiliyor
-
Biz de dolum için alternatif arayışı içindeyiz.
-