hawke nin yan sanayisi veya spot ürünü varmı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yok sanırım.
-
65 dolarlara çinli sitelerde hawke modelleri var, alanlardan pişmanlık yorumları geliyor.
-
Var togay abi..
cin yapimi hawkeler var.aratirsaniz aliexpress ve dx te bulabilirsiniz... -
Hawke'nin 3-9x40'ından sonra 6-24x50 'sinide yapmış adamlar :)Geçenlerde soruyordu bir arkadaş büyük merceklisi varmı diye artık var..
-
VAy be !!Gerçi bizdekiler de çin üretimi.Sorun yok
-
6*24*50 güzele benziyor. Ne kadar kötü olabilir ki. Bir çoğumuz optima kullanıyoruz pcp de sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum.
-
6*24*50 güzele benziyor. Ne kadar kötü olabilir ki. Bir çoğumuz optima kullanıyoruz pcp de sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum.
Kesinlikle katılıyorum size..Bushnell,Bsa,Leupold,Walther,Gamo,Diana,Hawke, ve Leapers gibi markaların replikaları pcp üzerinde sorunsuz hizmet ediyor..Geçenlerde bahsettiğim gibi bu algıyı yıkmak lazım optiklerin hepsi Çin'de üretiliyor ve her replika kötü çıkmıyor nedenine gelecek olursak Wuhan gibi global optik üreticileri bir çok ünlü markanın dürbün,teleskop gibi optik ürünlerini fabrikasında fason olarak üretiyor ve bunların ihraç fazlasınıda piyasaya sürüyorlar..Kullanmış olduğum dürbünün reticle,mercek,materyal kalitesi premium düzeyde diyebilirim..Bazı optikler ise replika değil merdiven altı üretimi çıkabiliyor..