http://shoot2020.com/product-overview
Hepsi bir arada,tek kelimeyle müthiş.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
http://shoot2020.com/product-overview
Hepsi bir arada,tek kelimeyle müthiş.
Bunu alınca sanırım ne kameraya ne mesafe ölçer hiç birini almaya gerek kalmıyor Müthiş yapmışlar parası olan ve benim gibi kalabalıktan hoşlanmayanlar için müthiş bir parça
Zaten pcp silahlarda sağlanan ilerlemeler ve optik gelişmeler atıcılıkta insan unsurunu asgari düzeye indirmeye başlamıştı ki, birde bunlar devreye girince artık yaptığımız playstation oyunundan öteye geçmeyecek. Bence işin tadı kaçmaya başladı.
çok güzel
Biraz kaba ancak hepsini içinde barındırdığı düşünülürse mükemmel bir dürbün. Fiyatı baya pahalıdır diye düşünüyorum. Keske ucuz olsa da herkes alabilse.
İnşallah av bayilerimizden biri ithal eder de arabayı satar alırım Halil bey paralaks tekeri yapmak ve mesafe ölçümlerini belirlemek şimdi bana çok zor gelecek, şimdi de ilkel dürbünümü sevmem için başka bir video rica ederim
Zaten pcp silahlarda sağlanan ilerlemeler ve optik gelişmeler atıcılıkta insan unsurunu asgari düzeye indirmeye başlamıştı ki, birde bunlar devreye girince artık yaptığımız playstation oyunundan öteye geçmeyecek. Bence işin tadı kaçmaya başladı.
Bu şekilde düşünmemelisiniz güzel bir gelişme Konu sahibinin paylaştığı video yu izlerseniz ordaki test yapanlar ürünü askeri birimlere tanıtıyorlar sadece havalı silahlarda kullanılmayacak kadar iyi bir parça (maddi anlamda büyük çaba isteyeceğini düşünüyorum)
5500-6000 USD arası bir fiyatı var
Bu şekilde düşünmemelisiniz güzel bir gelişme Konu sahibinin paylaştığı video yu izlerseniz ordaki test yapanlar ürünü askeri birimlere tanıtıyorlar sadece havalı silahlarda kullanılmayacak kadar iyi bir parça (maddi anlamda büyük çaba isteyeceğini düşünüyorum)
Bu tip teknolojiler önce savaş silahları için üretilir. sonra hem ucuzlaması hem teknolojisinin değişmesi ile av ve spor amaçlı silahlara kadar iner. Tercihtir bir şey demem. Ama pcp ler de artık nerede ise sıfır sarsıntı, elektronik hız, tetik ayarları ve hesap hatasına yer vermeyen bu tip dijital optik ve ölçümler ile yapacağımız işe; artık atıcılık değil sadece atış denilebilir.
Bu tip teknolojiler önce savaş silahları için üretilir. sonra hem ucuzlaması hem teknolojisinin değişmesi ile av ve spor amaçlı silahlara kadar iner. Tercihtir bir şey demem. Ama pcp ler de artık nerede ise sıfır sarsıntı, elektronik hız, tetik ayarları ve hesap hatasına yer vermeyen bu tip dijital optik ve ölçümler ile yapacağımız işe; artık atıcılık değil sadece atış denilebilir.
Dediğiniz gibi tercih meselesi o zaman abimde bulunan ve at 44 lw almasıyla boşa çıkan benim kullandığım mod 125 sniper gibi bişiyiniz olacak
gayet güzel görünüyor, ama dediğiniz gibi insan hatalarını sıfıra indirmeye yönelik bir dürbün. hobi olarak kullanılan pcp tüfeklere göre olduğunu düşünmüyorum , zevk i azaltacağını düşünüyorum. lakin herşeyi içinde mükemmel bi alet diyebilirim.
bu dürbünü kullancaksan ya meraklı bi avcı olucaz afrika amerilka avusturalya asya olsnu herde avlancazki bu dürbünün hakkını verelim yoksa target atıcığının anlamı kalmaz