Arkadaşlar gün geçtikce hepimiz daha iyiye doğru kendimizi silahlarımız ve tecrübelerimi konusunda eğitmekteyiz. Ama neredeyse iki yıldır ciddi bir yaklaşım malesef olmadı FT konusunda...
Çoğu zaman ilkleri takımımız yaşattı bize ve bir ilke daha imza atalım...
Öncelikle AnkaraTeam Üyelerimiz sincabı olmayanlar lütfen kendilerine sincap alsınlar...
Bildiğim kadarı ile Şuan :
GMBY
KYUCEL
RAPTORX
NIGHTHAWK
Birer tane olmak üzere toplam 4 sincabımız var ve hiçte takımımıza yakışmayan azlıkta bir sonuç...
Geçen hafta bahsetmiştim zaten süpriz hedefler yaptıracağımı söylemiştim. Field Target yarışmasının yapılacağı gün onlarla birlikte şun elimizde 9 adet hedefimiz mevcut.Sayı genede az... 10 adet kulvar düşünülüyor.
Şehir dışından katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa sizleride aramızda görmekten memnun oluruz. Yapmanız gereken sadece bu başlık altında kayıt yaptırmanızdır.
Kayıt yaptırırsanız ona göre atış tabloları kişilere göre birbir yapılacak... O gün tablo hazırlanmayacak.
Yaka Kartları Hazırlanacaktır.
Yarışma koşulları :
1- Şimdi konu başlığı altında hem kayıt alalım( Burada kayıt yaptıran arkadaşlarımız o gün yarışabileceklerdir. )
2- Field Target için 10 adet kulvar yapılacak
3- Kulvarlar numaralandılacak ve toplamda 20 atış yapılacaktır. ( iki tur )
4- 10 Atış serbest - 10 Atış Zorunlu ( belirlenilecek bir pozisyonda ) gerçekleştirilecektir.
4- Yarışmada daha önce raptorx kardeşimizin vermiş olduğu ( foruma ) Field Target yarışma kuralları geçerlidir.
5- Yarışma başlangıç saati 10:00 dur.
Ben bildiğiniz gibi yıllık izinde olduğum içi fazla boş vaktim var. İşlerin çoğunu ben elimden geldiğince halletmeye çalışacağım.
Lakin genede sizlerin fikirlerine ihtiyacımız olacak. Ne kadar iyi organize olursak o kadar eğlenceli gün geçiririz.
Aklıma ilk gelenler bunlar...
Sizde lütfen fikirlerinizi beyan ediniz.Haftaya kadar organize olalım....
( Kayıt için lütfen başlık altında yazılarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. )
04-Mayıs-2008 yarışma kaydı :
--------------------------------
1- Gmby
2- Raptorx
3- Şems