rüzgar çok az,
pellet jsb 44.75 grain = 885 fps
FX boss 100 mt.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Mükemmel iş çıkmış tebrikler. Tabi bunun yanında sonuçta tahribat tüfeği ve o mesafede bile çok etkili olduğunu düşünüyorum tahribat açısından.
-
vaşş
-
vallah bu tüfeği çok beğeniyorum.ilerde alacaklarmı içinde
-
usta en uzak kaç metereye attın bu tüfekle. bide 7.62 mm oluyor dimi bu
-
Emrecim tebrikler. yani 100 mt küp şeker kıtlama yapılır artık
-
Efsane olmus tebrikler
-
Emrecim tebrikler. yani 100 mt küp şeker kıtlama yapılır artık
Saolasin Latif usta, kesmeseker atislari yakinda burada
-
bu kalibrede pelet ile ilgili seçenek var mı
-
Maşallah
-
Super bir is cikarmissiniz hersey tufekle bitmiyor aticida cok onemli
-
Tek kelimeyle mükemmel ,kesme şeker videosuda olursa yanında tavşan kanı bi çay gider hani.
Bu gün ben ve Akıncı HM1000X le kesme şeker denedik ama 10-12 km yan rüzgarda ancak şekeri üstüne koyduğumuz kutuları vurabildik -
Tek kelimeyle mükemmel ,kesme şeker videosuda olursa yanında tavşan kanı bi çay gider hani.
Bu gün ben ve Akıncı HM1000X le kesme şeker denedik ama 10-12 km yan rüzgarda ancak şekeri üstüne koyduğumuz kutuları vurabildik
Rüzgarla ilgisi yoktur abi vuramamanızın, beceri işi bu -
Rüzgarla ilgisi yoktur abi vuramamanızın, beceri işi buKurt kocayınca kuzunun maskarası olurmuş ! Sana inat bi video döşiyim yarın şurayada gör
-
Ellerinize sağlık Emre Bey, çok güzel bir çalışma olmuş.
-
Kurt kocayınca kuzunun maskarası olurmuş ! Sana inat bi video döşiyim yarın şurayada gör
Haha masus yazdım zaten, tükenmez kalemi her seferde vurmuşsun Akif abi, istihbarat sağlam bizdeO değilde Kostok un tüfekte senin tüfekte yivliyi aratmayacak tüfekler şaka maka Bizimkiler yanınızda boncuk tabancası gibi kalıyor. Ben bir şikayet maili atayım en güzeli 30fp den yukarısı yasaklasınlar
-
eline sağlık Emre
-
çok güzel bir beşli grup ama sanki 5 atıştan fazla atışla bu elde edilmiş gibi grubun çevresinde birçok atışlarda mevcut gibi yine de güzel bir grup tebrikler
-
-
Eline sağlık Emre abi mükemmel atış olmuş.
-