ilginç bir tüfek . domuzu vurmak neysede delip geçmek ne oluyo :)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
706 fpe güc üretiyormuşki bi ayıyı yıkmak için bile 500 fpe yetiyor yurt dısında cogu kişi revoler ile ayı ve fil avı yapıyor bu kadar uzun namlulu bi silaha ihtiyac duyulmaz bence -
uzun namlu biyerde faydalı olabilir tabiki ama bunlarınki fazla uzun. 400 küsür grain hollow point pellet mi deseemm çekirdekmi bilemedim . Çok fazla güçlü.
-
S&W 500 magnum av icin fazlasiyla yeter artar bile
-
Trofe avcısı. Katil.
-
adamlarda resmen beyin bedava
-
Adı üstünde.Mr.Hollowpoint.Adamım işi bu!
Havalı silahlarla neler yapılabileceğini, onların kesinlikte oyuncak olmadığını anlamak için arkadaşlarıma sürekli izlettiğim video.
-
Trofe avcısı. Katil.
Hocam trofe avcisi katil degil aksine hayvanlarin yasamasi ve surekliligi icin icin destek veren kisilerdir.Sistem, en yasli hayvanin yasam şansının az olduğu bilinerek para karşılığı avlatılmasıyla başlar.Dişilere kesinlikle mermi atılmaz.Ödenilen ücretler öyle küçümsenecek rakkamlar olmayıp trofenin değerine göre belirlenmiştir(3.000-4.000$).Yıllık avlayabileceğiniz miktarlar ve dönemleri sınırlıdır.Buradan sağlanan gelirle bohçacıların (kaçak avcıların) önüne geçilmesi için korucuların maaşları ile ilgili devlete gelir elde edilir Asıl katil amacı olmaksızın öldürene denir
Bilelim öyle yorumlayalım -
Hocam trofe avcisi katil degil aksine hayvanlarin yasamasi ve surekliligi icin icin destek veren kisilerdir.Sistem, en yasli hayvanin yasam şansının az olduğu bilinerek para karşılığı avlatılmasıyla başlar.Dişilere kesinlikle mermi atılmaz.Ödenilen ücretler öyle küçümsenecek rakkamlar olmayıp trofenin değerine göre belirlenmiştir(3.000-4.000$).Yıllık avlayabileceğiniz miktarlar ve dönemleri sınırlıdır.Buradan sağlanan gelirle bohçacıların (kaçak avcıların) önüne geçilmesi için korucuların maaşları ile ilgili devlete gelir elde edilir Asıl katil amacı olmaksızın öldürene denir
Bilelim öyle yorumlayalım+1
-
bu videoyu ilk 2011 senesinde izlemiştim havalı silahlardaki ciddi güçün farkına varmıştım benim stoeger x20 yi at44 görüp adam öldürürmü bunlar diye soran arkaşlarıma izletiyordum havalı silahlardaki güçün farkına varmaları için
-
bende bu videoyaçok defa rastlamıştım kullanılan tüfeğin marka modelini bilen varmı
-
tufegin gucunu kucumsemiyprum ama bunlar yabai domuz degil ciftk domuzu sanki
-
Bilelim öyle yorumlayalım
Avcılık beslenme, korunma vb gibi yaşamın idamesini içeren ihtiyaçları giderme amacına yönelik olduğu sürece hoş karşılanabilir. Bunun dışında kalan, yaban hayatını ve hayvanını koruma amacının, aynı hayatın ve hayvanın ortadan kaldırılmasına bağlanması kendi içinde çelişiktir. En yaşlı denilen hayvan, üremeden düşmüş hayvan değildir. Trofe avcısı boynuzun uzunluğu, dişin uzunluğu, hayvanın endamı, rengi gibi morfolojik özelliklere bakarak seçim yapar. Bu hayvan erkek olsa dahi doğal yaşamın gen havuzuna yapılmış bir müdahaledir ve bu morfolojik özelliklerin insan eliyle yok edilmesini içerir. -
Avcılık beslenme, korunma vb gibi yaşamın idamesini içeren ihtiyaçları giderme amacına yönelik olduğu sürece hoş karşılanabilir. Bunun dışında kalan, yaban hayatını ve hayvanını koruma amacının, aynı hayatın ve hayvanın ortadan kaldırılmasına bağlanması kendi içinde çelişiktir. En yaşlı denilen hayvan, üremeden düşmüş hayvan değildir. Trofe avcısı boynuzun uzunluğu, dişin uzunluğu, hayvanın endamı, rengi gibi morfolojik özelliklere bakarak seçim yapar. Bu hayvan erkek olsa dahi doğal yaşamın gen havuzuna yapılmış bir müdahaledir ve bu morfolojik özelliklerin insan eliyle yok edilmesini içerir.Ne diyelim düşünceye saygı
-
Yaşlı ve hasta hayvan üremeden düşmüyor ama kaliteli üreme yapamıyor.Burada ki amaç sadece hayvanların üremesi değil kaliteli ırklar yetiştirmek.(Bilinçli yapılan trofe avcılığı için konuşuyorum.)
-
Yaşlı ve hasta hayvan üremeden düşmüyor ama kaliteli üreme yapamıyor.Burada ki amaç sadece hayvanların üremesi değil kaliteli ırklar yetiştirmek.(Bilinçli yapılan trofe avcılığı için konuşuyorum.)
Yaban TV'de gördüğüm trofe avcıları bir kaç yüz metreden vuruyorlardı hayvanı. Bu şartlarda yaş tayini bir ölçüde mümkün olabilecekken, kaliteli üretim yapamadığı yönünde bir değerlendirme yapmak çok zor görünüyor. Aksine, vurulan hayvanlar genellikle türün en gelişmişleri gibi. Ayrıca yaban yaşamında yapay seçilim uygun bir şey değil.