Bilgi vermek amaciyla paylasiyorum.iyi forumlar
Bugun yaptim ...gayet sevindirici bir deney oldu.
[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/x3Vylr.jpg]
Hatsan At44 12 metre pellet test
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Abim 1 tur daha çevir onu sonuçlar terse dönecek
-
Ne tarafa cevireyim tolga abi nasil terse donucek ? Grup mu buyur diyorsun.
-
Ne tarafa cevireyim tolga abi nasil terse donucek ? Grup mu buyur diyorsun.
3 tur yapınca bu sefer 5mm grupmanı diğer pellet yapacak demek istiyorum. 13.44 pelletin grupman büyüyecek.
At44 de kaliteli pelletlerin testini yapamazsın. Gamo falan neysede, mesela AA 16 grain 7-10mm grupman çıkarmış. O pelletin 5mm yapan fps aralığı oranı illaki vardır, o ayarı tutturman gerek.
-
Haklisin abi de ben gamoyu birakali 5 sene oldu
Artik amacimda bu zaten tolga abi.en iyi araligi bulmaya calisicam. -
ellerine sağlık dostum =)
at 44 aldığımda sana göndereyim de detaylarını alırım -
kardeşim eline sağlık senlede bir atışa gidemekdik aksiliklerden:)
-
atışlar nereye nişan alaınarak yapıldı
-
Herzaman alperen kardesim gonder ben ayari cekerim
Ah kanka ah bi gidemedik atisa
Hocam atislari tek delik yapilan gruplarin alt cizgisindeki noktalara nisan alinarak yapildi.sifirlamayi yapmadan denemeyi yaptim.2 hafta once arazide farkli mesafelere gore ayari degistirmistim haliyle evde fark olustu kusura bakmayin
-
güzel olmuş sadece nereye nişan aldığını kestirememiştim
-
Bu arada bu ikinci at44 um.buda lw degil.buda isabetli ve stabil.lw diye tutturanlara bilgi olsun.birazda atici ve muhimmat faktoru var.
-
Metehan hava durumunada bakıyorum hep yağışlı birgün güzel değil buluşunca benim lazeri de getiririm sıfırlama yaparsın:)farklı mesafelerden acayip sapmalar oluşuyor:) bu arada son mesajında mühimmatı muhammet okudum diyorumnasıl oluyor bu:)
-
Evet ya tam kurtlar vadisi pusu oldu bursa.yarinda kapali yine atamicaz galiba hava duzelsinde atis yapalim birlikte.lazere ihtiyac yok kanka ben lazer olmusum artik