faturayı göstermeye vakit vermediler direk biz ruhsatı olmayan tüfekleri göndermiyoruz diyip kesip atı
Hatsana Kargo Gönderme
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Kendilerince haklı bir uygulama olabilir ama bizim için hiç te iyi değil.
Bizim yıllarıdr arasla anlaşmamız var ben mesela gidiş geliş bu zamana kadar 1 tl ödüyorsam bu kez 3 tl ödüyorum en az.
Hergün en az 1 defa hatsana tüfek gönderiyorum ve cidden bu durum bizi çok etkiliyor.Çünkü bunu müşteriye yansıtmak zorunda kalıyoruz.E sadece Hatsan için de başka kargo firması ile anlaşmamız da olmuyor.Küçük esnaftan sa Hatsanın bu konuda kargolar konusunda iyileştirmeler yapması daha mantıklı. -
arkadaşlar tüfeğimi hatsana göndermeyi düşünüyorum bakım için. kargoyu karşılıyorlar mı ?
ya da kemalpaşa fabrikasına bi ara götürüp bırakabilirim öyle kabul ederler mi?
Tüfeğinizi kendinizde götürüp teslim edebilir,duruma gore bekleyip bakımı yapıldıktan sonra teslimalabilirsiniz.
-
ben bu konuda ysadigim sikintiyi burda yazmistim.aynen soyledikleri gibi hatsana bilgilendirme yapinca hatsan bolgeyi aramis ve gonderimi almislardi.ancak kargo firmasi yanlizca fabrikaya gonderi aliyirmus.satisyada baska amacla sahsa gonderi yapmadiklarini soylediler. buda ayri bur handikap
-
abi ben hep yurtiçi ile gönderiyodum herşeye pürüzleri var ama aras direk aldı bişe sormadan işlemi yaptı faturayı verdi sıkıntı olmadı bundan sonra aras
-
teşekkürler bu iyi oldu =)
-