tüfeğimi alalı 1 hafta oldu ama hava şartlarından dolayı daha tam kullanamadım.şimdi çok heyecanlıyım bir sürü soda şişesi biriktirdim kısmetse havalar güzel olduğunda atışlarıma başlicam....
at44 wx-10 long lw tüfeğim
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun..
-
teşekkür ederim kardeşim.
-
Hayırlı olsun güzel seçim
-
Gule gule kullanin.cok eglendiricek sizi
-
İyi günlerde kullanın
-
Hayırlı olsun güzel seçim
Gule gule kullanin.cok eglendiricek siziteşekkür ederim arkadaşlar bende geniş kapsamlı bir araştırmadan sonra karar verdim inşallah mahcup olmam.
-
Eminim bt65 ile arasnda kararsız kalmıssındır hatta ilk önceleri bt65 almak isteyip araştırınca doğru yolu bulmussundur:-) genelde böyle olurda
-
Hayırlı olsun.
-
Eminim bt65 ile arasnda kararsız kalmıssındır hatta ilk önceleri bt65 almak isteyip araştırınca doğru yolu bulmussundur:-) genelde böyle olurda
tam olarak öyle olmadı kardeşim beni yorumlar,beğeniler,memnuniyet ve tavsiyeler buraya getirdi. her şey bir anda oldu.
-
İyi yapmıssın kazasız belasız kullanman dileğiyle.
-
kazasız belasız gule gule kullanın....sıfırmı aldınız acaba ne kadara maloldu ogrenebılırmıyız
-
kazasız belasız gule gule kullanın....sıfırmı aldınız acaba ne kadara maloldu ogrenebılırmıyız
teşekkür ederim arkadaşlar 2.el aldım 21ay garantisi devam ediyor ful set 1200 e mal oldu.
-
Fiyatı biraz yüksekmiş. Ben bt 65 in ahşap olanını (1320tl ye sitelerde satılıyor) ve yanında hatsan pompa (300-350 tl arasında satılıyor) ile beraber 1300 tl ye aldım:) hatta her iki ürün de sıfır + faturalı + garantili:)
At 44 Long ise 150 tl daha ucuza satıldığı için 1150 tl gibi bir rakama sıfırını alabilirdin. Seçim olarak doğru, fiyat olarak yanlış diyebilirim:)
Sayg
-
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, iyi günlerde kullanmanız dileklerimle...
-
Şu anda bu modelin ful setini bayiden almaya kalksam 1500 civarında tutuyor o yüzden bana makul geldi ama yinede hayırlısı olsun..
-
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle =)
güzel seçim =) -
hayırlı olsun kardeşim.. iyi günlerde kullan..
-
at44 sıfırı ve 2. elı arasında cok fark olmadıgı halde 2. elı yuksek fıyatlara alıcı buluyor....yaz başı idi arkadasımıza bayide at44 bulamadıydık,,bizle aynı anda soran 1 kışı daha vardı,sanki wolsvagen sıraya sokacaklar...tüfeğin reşat altını at44 mübarek....:)
-
Tekrardan hayırlı olsun abicim ilk pcp silahim sizinkinin aynisiydi orta yollu bir pcp isabeti 10 üzerinden 8 agırlıgı 10 üzerinden 7 gucu 10 üzerindem 7 diyebilirim size keyifli atışlar dilerim şimdiden.
-